XADM: Het gebruik van het hulp programma Exmerge om gegevens te extraheren uit een beschadigd privé-informatiearchief

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 259688 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven hoe u het hulp programma Exmerge om gebruikersgegevens ophalen uit een data base bestand Priv. edb met fouten, zoals fout ? 1018 of fout-1019, en breng vervolgens de gegevens in een nieuwe data base terug op de dezelfde server.

Meer informatie

Het hulp programma Exmerge is beschikbaar in Microsoft BackOffice resourcekit.

U kunt alleen de procedures in deze artikel als de data base wordt uitgevoerd. Vergeet niet dat als er fouten optreden in de data base, gebruikersgegevens gaan verloren. Gegevens verlies precies hangt waar de Er zijn fouten in de data base. Vergeet niet dat de resultaten van de hulp programma Exmerge in verlies het één opslag die tot een aanzienlijke grootte leiden kan stijging van de data base.

In deze sectie worden de stappen beschreven voor een uit twee stappen bestaande Exmerge-procedure. Dit is de standaard optie voor beheerders omdat is het mogelijk meer meer controle tijdens het proces.
 1. Meld u aan als de serviceaccount van Exchange 5. 5.
 2. Voer het hulp programma Exmerge en klik vervolgens opVolgende.
 3. Klik opVoeg twee stappen, en klik vervolgens opVolgende.
 4. Klik opStap 1: Naar persoonlijke gegevens kopiëren Mappen, en klik vervolgens opVolgende.
 5. Typ de naam van de server voor de Exchange Server-computer die de fouten bevat en klik vervolgens opOpties.
 6. Op deGegevenstab, Controleer deGebruiker berichten en mappen,Bijbehorende map berichten, enMachtigingen voor mappenselectie vakjes zijn ingeschakeld.

  Houd er rekening mee dat deItems uit Dumpsterherstelbare items die zijn verwijderd door is het selectie vakje gebruikers (wanneer deHerstellen van verwijderde itemsis ingeschakeld). Deze optie moet u meer ruimte op de doel partitie.
 7. Op deImport Proceduretabblad, klikt u op de methode die u gebruiken wilt bij het importeren van de gegevens uit de PST-bestanden. HetGegevens samenvoegen met het doel archiefde optie die het meest gebruikt.
 8. Op deDatumsen controleer of alle datums zijn geselecteerd.
 9. Alle standaardinstellingen op de andere tab bladen gebruikt, klikt u opOK, en klik vervolgens opVolgende.
 10. Het hulp programma Exmerge verbindt met het informatiearchief en alle gebruikers die zich in de map voor de server verschijnt. Klik opAlles selecteren, controleert u of alle gebruikers zijn geselecteerd en klik vervolgens opVolgende.
 11. Achter de prompt vraagt die u waar u de PST-bestanden een partitie die de benodigde ruimte voor de PST-bestanden is opgeslagen, klikt u op. U kan ook de PST-bestanden verwijzen naar een andere server als u geen ruimte op de lokaal station. Als dit het geval is, moet u een station toewijzen aan de afstands bediening locatie. Als u de tijd die nodig is de PST-bestanden naar een andere server kopiëren de verhogingen van de proces aanzienlijk uitvoeren.
 12. Klik opVolgende. Het proces begint met de gegevens te exporteren naar het PST-bestand bestand.
Nadat het export proces voltooid is:
 1. De information store-service stoppen en vervolgens de naam van alle MDBDATA-mappen op de server. De data base mogelijk op één partitie en het log boek bestanden mogelijk op een andere partitie (u kunt verplaatsen naar een andere server of wijzigen, maar Microsoft raadt aan dat u een kopie van het origineel behouden data base en log boek bestanden totdat u hebt vastgesteld dat dit proces heeft gewerkt goed). Vervolgens moet u lege MDBDATA-mappen opnieuw op de server.
 2. Start de information store-service. Hiermee maakt u een andere Data base bestand Priv. edb.
 3. Meld u aan bij uw post vak en een bericht verzenden naar alle van de gebruikers die op de server. Deze stap is essentieel voor het hulp programma Exmerge proces. De post bussen in de data base tabellen Priv. edb maakt, moet u een bericht verzenden aan, of moet u de post bus te openen.
 4. Het hulp programma Exmerge opnieuw uitvoeren en klik vervolgens opVolgende.
 5. Klik opVoeg twee stappen, en klik vervolgens opStap 2: Voeg de gegevens uit persoonlijke mappen.
 6. Typ de naam van uw server, klikt u opOpties, en controleer deGebruiker berichten en Mappen,Bijbehorende map berichten, enMachtigingen voor mappenselectie vakjes zijn ingeschakeld op deGegevenstabblad.
 7. Laat alle van de standaard instelling op de andere tab bladen, klikt u opOK, en klik vervolgens opVolgende.
 8. Alle post bussen op de server die u hebt opgegeven in de lijst weer gegeven. Als ze niet in de lijst voorkomen, annuleert de verwerken en vervolgens verwijzen naar stap 3 omdat iemand heeft niet de oorspronkelijke ontvangen bericht.
 9. Klik opAlles selecteren, controleert u of alle gebruikers zijn geselecteerd en klik vervolgens opVolgende.
 10. Wijs de locatie van het PST-bestanden uit de map stap 1 van de migratie en klik vervolgens opVolgendehet proces wordt uitgevoerd.
Nadat de Exmerge is voltooid, wordt gebruikers gevraagd Als ze het snel willen te worden gewijzigd wanneer ze zich aanmelden nadat de gegevens zijn teruggebracht. Zij moeten klikkenJaomdat de gegevens terug in een nieuw bestand Priv. edb heeft zijn binnengebracht data base en alle tabellen zijn gegenereerd.

Eigenschappen

Artikel ID: 259688 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Exchange Server 5.5 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbhowto kbmt KB259688 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:259688
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com