Probleme de performanță atunci când multe umbra înregistrările de masă sunt create în Project Server 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2596531 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Când Microsoft Project Server 2010 creează un volum mare de înregistrări de tabel umbra, pot apărea probleme de performanță. În plus, înregistrările de masă umbra poate provoca grave acoperire de date balonare în proiectul și publicat de baze acoperire de date.
 

Rezoluție

Pentru a rezolva această problemă, se aplică următoarele pachetului de remediere rapidă:
2596498 Descriere a remediu imediat Project Server 2010 (Pjsrvwfe-x-none.msp): 25 octombrie 2011

Notă Se recomandă să se aplice pachetul de remediere rapidă computer Project Server o perioadă de scăzută de utilizare. Atunci când este aplicat pe pachetul de remediere rapidă, computerul Project Server va crea multe înregistrări de ștergere pentru înregistrări de tabel umbra. Probleme de performanță pot apărea până când volumul de înregistrări de tabel umbra este redus.

Informații suplimentare

Knowledge bază anghinară 2596498 descrie pachetul de remediere rapidă care va împiedica crearea de volume mari de umbră tabel înregistrările noi proiecte. În plus, pachetul de remediere rapidă va reduce rata la care umbra înregistrările de masă sunt create pentru proiectele existente.

Pachet de remedieri rapide rezolvă toate câmpurile particularizate care se află în următoarele tabele de umbra:
MSP_PROJ_CUSTOM_FIELD_VALUES_SHADOW
MSP_ASSN_CUSTOM_FIELD_VALUES_SHADOW
MSP_TASK_CUSTOM_FIELD_VALUES_SHADOW
MSP_PROJ_RES_CUSTOM_FIELD_VALUES_SHADOW
Notă Pentru câmpuri multi-valoare personalizate, orice acțiune de editare va reduce volumul de umbra înregistrările de masă, care sunt legate de câmpurile particularizate. Pentru câmpuri particularizate valoare unică, volum existent de înregistrări de tabel umbra se va reduce doar atunci când se elimină câmpuri particularizate. Aveți posibilitatea să ștergeți manual câmpuri particularizate care nu pot fi șterse prin interfața cu utilizatorul (UI).

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2596531 - Ultima examinare: 3 decembrie 2012 - Revizie: 3.0
Se aplică la:
  • Microsoft Project Server 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2596531 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2596531

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com