Bestanden en programma's vanaf een cd-rom te kopiëren naar een vaste schijf

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 259252 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven hoe u bestanden en programma's vanaf een cd-rom kopiëren naar een vaste schijf. In dit artikel worden de volgende onderwerpen opgenomen:
 • Bestanden kopiëren vanaf een cd-rom naar de vaste schijf
 • Programma's vanaf een cd-rom naar de vaste schijf kopiëren

Meer informatie

Bestanden kopiëren vanaf een cd-rom naar de vaste schijf

Wanneer u een programma vanaf een cd-rom installeren, worden bestanden automatisch gekopieerd naar de vaste schijf; u moet geen aanvullende acties uitvoeren of extra bestanden kopiëren naar de vaste schijf. Het kan wel handig om bestanden te kopiëren vanaf een cd-rom naar de vaste schijf (bijvoorbeeld bestanden met een hogere snelheid, tot wijziging van de bestanden staan, enzovoort weer geven). Bestanden kopiëren vanaf een cd-rom naar de vaste schijf:
 1. Als u al een map op de vaste schijf om de bestanden vanaf de cd-rom, noteer het volledige pad naar de map (bijvoorbeeld C:\Pictures, D:\Images, enzovoort) en gaat u verder met stap 2. Als u een map voor de bestanden niet hebt, kunt u een nieuwe map maken:
  1. Klik opStart, wijsProgramma's, en klik vervolgens opWindows Verkenner.
  2. Klik op de vaste schijf voor de nieuwe map. Op deBestandhet menuNieuwe, en klik vervolgens opMap.
  3. Typ een beschrijvende naam voor de map en druk op ENTER. Als u afbeeldings bestanden naar de vaste schijf kopiëren, misschien u Noem bijvoorbeeld de map afbeeldingen, afbeeldingen of een beschrijvende naam. Noteer het volledige pad naar de map (bijvoorbeeld C:\Pictures, D:\Images, enzovoort) en sluit Windows Verkenner.
 2. Klik opStart, wijsProgramma's, en klik vervolgens opMS-DOS-Prompt.
 3. Bij de opdrachtprompt naar het cd-rom-station wijzigen en wijzig in de map met de bestanden die u wilt kopiëren. Als u bestanden wilt kopiëren in de map Drivers op de cd-rom van Windows 98 en de cd-rom-station d is, typt u de volgende opdrachten en druk na elke opdracht op ENTER:
  d:
  cd\
  cd-stuurprogramma 's
 4. Kopieer de bestanden van de bronmap op de cd-rom naar de doelmap op de vaste schijf. Om verder te gaan in het vorige voorbeeld, als uw bronmap de map Drivers op de cd-rom van Windows 98 is, de cd-rom-station d is en u wilt bestanden kopiëren naar de map C:\Drivers, typt u de volgende opdrachten en druk na elke opdracht op ENTER:
  kopie *. * c:\drivers
  afsluiten

Programma's vanaf een cd-rom naar de vaste schijf kopiëren

De meeste programma's die u vanaf cd-rom installeert worden niet naar de vaste schijf gekopieerd. In plaats daarvan worden de meeste of alle bestanden automatisch gekopieerd naar de vaste schijf wanneer u het programma vanaf de cd-rom installeert. Vanwege dit hoeft u normaal gesproken niet voor elke extra kopiëren naar het programma op de vaste schijf gebruiken. Houd er rekening mee dat sommige installatie programma's kunnen worden uitgevoerd nadat u de installatiebestanden naar een "flat" map op de vaste schijf kopiëren.Voor meer informatie over het installeren van een programma van een platte map op de vaste schijf, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
169501Windows 95 installeren vanaf een vaste schijf

Eigenschappen

Artikel ID: 259252 - Laatste beoordeling: maandag 26 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows 95
Trefwoorden: 
kbhowto kbmt KB259252 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:259252

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com