Artikel-id: 2570623 - Visa produkter som artikeln gäller.
Om du är en småföretagskund finns ytterligare felsöknings- och utbildningsresurser på webbplatsen Support för småföretag.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Symptom

När du har installerat MS11-021 och tillägget Validering av Office-filer för Microsoft Office 2003 (KB 2501584), öppnas arbetsböcker som är lagrade på en nätverksplats långsammare över nätverket i Excel 2003 än innan Validering av Office-filer installerades. Hur mycket prestandan försämras beror på storleken på arbetsböckerna och bandbredden på nätverket, vilket ibland kan få Excel att krascha.

Lösning

Lös problemet genom att hämta och installera uppdateringen Validering av Office-filer för Office 2010 från följande Microsoft Knowledge Base-artikel:

2553065 ? Beskrivning av uppdateringen av Validering av Office 2010-filer: 13 september 2011

Om du fortfarande tycker att prestandan för filer över nätverket inte är tillräcklig när du installerat uppdateringen finns flera olika alternativ som du kan prova i avsnittet "Lösningar". 

Lösningar

Metod 1: Uppgradera till Excel 2010 eller Excel 2007

Metod 2: Kopiera filen till den lokala datorn

Metod 3: Inaktivera tillägget Validering av Office-filer genom att ta bort Excel-delen i Validering av Office-filer

Metod 4: Inaktivera tillägget Validering av Office-filer med en registerinställning

Mer Information

Office 2010 och Office 2007 berörs inte eftersom de innehåller en ny funktion för att öppna filer över nätverket, där hela filen först kopieras och sedan skannas med hjälp av Validering av Office-filer så att filläsningen inte omfattar nätverkstrafiken.

Av säkerhetsskäl bör du inte öppna bifogade filer i e-postmeddelanden om du inte förväntar dig att få en bifogad fil. Dessutom bör du aldrig öppna bifogade filer om meddelandet kommer från en person som du inte känner.
Obs! Det här är en "FAST PUBLISH?-artikel som skapats direkt inom Microsofts supportorganisation. Informationen i artikeln tillhandahålls i befintligt skick för att besvara framtida frågor. På grund av den snabba framtagningen kan materialet innehålla typografiska fel och kan utan förvarning när som helst komma att omarbetas. Se användarvillkoren för andra hänsynstaganden.

Egenskaper

Artikel-id: 2570623 - Senaste granskning: den 19 december 2012 - Revision: 5.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Office Excel 2003
Nyckelord: 
kbfixme kbmsifixme kbsmbportal KB2570623

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com