Artikel ID: 2570623 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Nadat u MS11-021 en de invoegtoepassing Office-bestandsvalidatie voor Microsoft Office 2003 (KB 2501584) hebt geïnstalleerd, worden werkmappen die op een netwerklocatie zijn opgeslagen, trager geopend in Excel 2003 dan vóór de installatie van Office-bestandsvalidatie. De verslechtering van de prestaties hangt af van de grootte van de werkmap en van de bandbreedte van het netwerk, en kan zodanig zijn dat Excel lijkt te hangen.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door de update voor Office 2010-bestandsvalidatie vanuit het volgende Microsoft Knowledge Base-artikel te downloaden en te installeren:

2553065 Beschrijving van de update voor Office 2010-bestandsvalidatie van 13.09.11

Als u na het installeren van de update nog steeds niet tevreden bent met de netwerkprestatie van de bestanden, leest u in de sectie Tijdelijke oplossingen van dit artikel welke andere opties u kunt proberen.

Tijdelijke oplossingen

Methode 1: Upgraden naar Excel 2010 of Excel 2007

Methode 2: Het bestand kopiëren naar de lokale computer

Methode 3: De invoegtoepassing Office-bestandsvalidatie uitschakelen door het Excel-onderdeel van Office-bestandsvalidatie te verwijderen

Methode 4: De invoegtoepassing Office-bestandsvalidatie uitschakelen met behulp van een registerinstelling

Meer informatie

Dit probleem is niet van toepassing op Office 2010 en Office 2007, omdat daarin een nieuwe functie is opgenomen voor het openen van bestanden via het netwerk. Daarbij wordt het gehele bestand eerst lokaal gekopieerd en vervolgens door Office-bestandsvalidatie gecontroleerd, zodat voor het lezen van het bestand geen netwerkverkeer nodig is.

Het is aan te raden geen bestanden te openen die u als bijlagen bij een e-mailbericht ontvangt, vooral als het bericht onverwacht komt. Verder is het aan te raden geen bestanden te openen die u als bijlagen ontvangt, als deze bestanden van een onbekende komen.

Eigenschappen

Artikel ID: 2570623 - Laatste beoordeling: dinsdag 16 juli 2013 - Wijziging: 10.1
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Excel 2003
Trefwoorden: 
kbfixme kbmsifixme kbsmbportal KB2570623

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com