Artikkelin tunnus: 2570623 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

Kun asennat MS11-021:n ja Office-tiedostojen tarkistamistoiminto (OFV) -apuohjelman Office 2003:lle (KB 2501584), verkkosijaintiin tallennetut työkirjat avautuvat hitaammin verkossa Excel 2003:ssa kuin ennen OFV:n asentamista. Suorituskyvyn heikkeneminen määräytyy työkirjan koon ja verkon kaistanleveyden perusteella ja joissakin tilanteissa saattaa aiheuttaa sen, että Excel ei vastaa.

Syy

OFV lukee tiedoston ja määrittää sen luotettavuuden ennen sen avaamista. Kun tämä on tehty verkon kautta, suorituskyky heikkenee verkkoliikenteen vuoksi työkirjan osia luettaessa.

Ratkaisu

Voit ladata ja asentaa Office 2010 -tiedostojen tarkistamisen päivityksen noudattamalla seuraavan Microsoft Knowledge Base ?artikkelin ohjeita:

2553065 - Office 2010 -tiedostojen tarkistamisen päivityksen kuvaus: 13.9.2011 (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Jos havaitset päivityksen asentamisen jälkeen, että tiedostojen suorituskyky verkossa ei ole edelleenkään tyydyttävällä tasolla, tämän artikkelin Kiertotavat-osassa on kuvattu käytettävissä olevat eri vaihtoehdot.

Kiertotavat

Tapa 1:
Jos haluat sekä OFV:n suojauksen että tyypillisen suorituskyvyn verkossa tiedostoja avattaesssa, päivitä joko Microsoft Excel 2007:ään tai Microsoft Excel 2010:een.

Tapa 2:
Kopioi tiedosto paikalliseen työasemaan. Avaa ja tallenna se Excelissä paikalliselle kiintolevylle. Kopioi tiedosto takaisin verkkosijaintiin.

Huomautus: Jos useat käyttäjät käyttävät samaa tiedostoa, huomioi muut käyttäjät ja kysy heiltä, ennen kuin kopioit tiedoston takaisin verkkoasemaan, jotta et korvaa muiden tekemiä muutoksia. Jaettu työkirja -ominaisuutta ei voi käyttää tätä kiertotapaa käytettäessä.

Tapa 3:
Jos haluat käyttää Excel 2003:a ja välttää verkon suorituskykyongelman, voit poistaa Microsoftin Office-tiedostojen tarkistamistoiminto -apuohjelman käytöstä poistamalla OFV:n Excel-osan. Tämä poistaa OFV-lisäsuojauksen Excelistä, mutta suojaa kuitenkin edelleen muita Office-sovelluksia.

Jos haluat, että ongelma korjataan tämän tavan toimenpiteillä puolestasi, siirry Korjaa ongelma puolestani -osaan.

Korjaa ongelma puolestaniJos haluat, että tämä ongelma korjataan automaattisesti, napsauta Fix it -ratkaisun painiketta tai linkkiä. Valitse Tiedostojen lataaminen -valintaikkunassa Suorita ja noudata ohjatun Fix it -toiminnon ohjeita.

Korjaa tämä ongelma
Microsoftin Fix it -ratkaisu 50748


Huomautuksia
 • Tämä ohjattu toiminto saattaa olla vain englanninkielinen. Automaattinen korjaus toimii kuitenkin myös muiden Windowsin kieliversioiden kanssa.
 • Jos et ole käyttämässä tietokonetta, jossa tämä ongelma ilmenee, tallenna Fix it -ratkaisu muistitikkuun tai CD-levylle ja suorita se sitten tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee.
 • Jos käytössäsi on tietokone, johon on asennettu Office 2010 ja Office 2003, käytä tapaa 4. Kun yrität poistaa Office 2003 -suojausta Excel 2003:sta tietokoneessa, johon on asennettu myös Office 2010, Excel 2010 asentaa OFV-suojauksen uudelleen.
 • Jos käytössäsi on tietokone, johon on asennettu Office 2003 ja Office 2007, Fix it -ratkaisun suorittaminen poistaa molempien versioiden suojauksen käytöstä.

Tapa 4:
Jos haluat käyttää Excel 2003:a ja välttää verkon suorituskykyongelman, voit poistaa Microsoftin Office-tiedostojen tarkistamistoiminto -apuohjelman käytöstä Excelissä rekisteriasetuksen avulla. Tämä poistaa OFV-lisäsuojauksen Excelistä, mutta suojaa kuitenkin edelleen muita Office-sovelluksia.

Lisätietoja tästä asetuksesta:
http://technet.microsoft.com/fi-fi/library/gg985445(en-us,office.12).aspx

Jos haluat, että ongelma korjataan tämän tavan toimenpiteillä puolestasi, siirry Korjaa ongelma puolestani -osaan. Jos haluat korjata tämän ongelman ohjeiden mukaan mieluummin itse, siirry Haluan korjata ongelman itse -osaan.

Korjaa ongelma puolestaniJos haluat, että tämä ongelma korjataan automaattisesti, napsauta Fix it -ratkaisun painiketta tai linkkiä. Valitse Tiedostojen lataaminen -valintaikkunassa Suorita ja noudata ohjatun Fix it -toiminnon ohjeita.


Korjaa tämä ongelma
Microsoftin Fix it -ratkaisu 50741


Huomautuksia
 • Tämä ohjattu toiminto saattaa olla vain englanninkielinen. Automaattinen korjaus toimii kuitenkin myös muiden Windowsin kieliversioiden kanssa.
 • Jos et ole käyttämässä tietokonetta, jossa tämä ongelma ilmenee, tallenna Fix it -ratkaisu muistitikkuun tai CD-levylle ja suorita se sitten tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee.
 • Jos käytössäsi on tietokone, johon on asennettu useita Office-versioita (Office 2003, Office 2007 ja Office 2010), Fix it -ratkaisun suorittaminen poistaa OFV-suojauksen käytöstä kaikissa Excel-versioissa.
 • Jos Fix it -ratkaisu on otettava käyttöön useissa tietokoneissa, voit käyttää seuraavaa komentorivin komentoa:

  %windir%\system32\msiexec.exe /i \\server\share\MicrosoftFixit50741.msi /qn

  Saat lisätietoja msiexec.exe-komentorivivalitsimista napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:

  314881 Microsoft Windows Installer -työkalun Msiexec.exe komentorivivalitsimet (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
Siirry sitten Korjasiko tämä ongelman? -osaan.Haluan korjata ongelman itse

Voit käyttää EnableOnLoad-rekisterimerkintää ja määrittää, miten Excel käsittelee työkirjojen avaamisen OFV:ää käytettäessä. Oletusarvoisesti Windows-rekisterissä ei ole EnableOnLoad-merkintää. Voit lisätä EnableOnLoad-merkinnän Windows-rekisteriin seuraavasti:
 1. Lopeta Excel.
 2. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Suorita, kirjoita regedit ja valitse sitten OK.
 3. Etsi seuraava rekisteriavain ja valitse se napsauttamalla sitä:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\
 4. Kun olet valinnut vaiheessa 3 kuvatun avaimen, valitse Muokkaa-valikosta Uusi ja valitse sitten Avain.
 5. Kirjoita Excel ja paina sitten ENTER-näppäintä.
 6. Valitse Excel, valitse Muokkaa-valikosta Uusi ja valitse sitten Avain.
 7. Kirjoita Security ja paina sitten ENTER-näppäintä.
 8. Valitse Security, valitse Muokkaa-valikosta Uusi ja valitse sitten Avain.
 9. Kirjoita FileValidation ja paina sitten ENTER-näppäintä.
 10. Valitse FileValidation, valitse Muokkaa-valikosta Uusi ja valitse sitten DWORD-arvo.
 11. Kirjoita EnableOnLoad ja paina sitten ENTER-näppäintä.
  Huomautus: Oletusarvo on 0, joka poistaa vahvistuksen käytöstä.
 12. Sulje Rekisterieditori valitsemalla Tiedosto-valikosta Lopeta.


Korjasiko tämä ongelman?

 • Tarkista, onko ongelma korjattu. Jos ongelma on korjattu, sinun ei tarvitse tehdä muita tässä osassa kuvattuja toimia. Jos ongelmaa ei ole korjattu, voit ottaa yhteyttä tukeen.
 • Arvostamme palautettasi. Voit antaa meille palautetta tai ilmoittaa tähän ratkaisuun liittyvistä ongelmista jättämällä kommentin Fix it for me (Korjaa ongelma puolestani) -blogiin tai lähettämällä meille sähköpostiviestin.

Enemmän tietoa

Tämä ei vaikuta Microsoft Office 2007:ään ja Microsoft Office 2010:een, koska niissä on uusi ominaisuus, jolla verkosta avattavat tiedostot kopioidaan ensin kokonaan paikallisesti, minkä jälkeen tiedosto tarkistetaan OFV:n avulla. Näin verkkoliikennettä ei sisällytetä tiedoston lukemiseen.

Voit suojata tietokonetta riskeiltä niin, ettet avaa sähköpostiviestien liitteinä saamiasi tiedostoja etenkään silloin, jos viestit ovat odottamattomia. Älä myöskään avaa liitteinä saamiasi tiedostoja, jos et tunne niiden lähettäjää.
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2570623 - Viimeisin tarkistus: 19. tammikuuta 2012 - Versio: 3.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Office Excel 2003
Hakusanat: 
kbfixme kbmsifixme KB2570623

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com