Artikel-id: 2570623 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Symptomer

Når du har installeret MS11-021 samt tilføjelsesprogrammet Office Filvalidering (OFV) til Office 2003 (KB 2501584), åbnes projektmapper i Excel 2003, som du har gemt på netværket, langsommere i netværket, end de gjorde, før du installerede OFV. Forringelse af ydeevnen afhænger af projektmappens størrelse samt netværkets båndbredde, og i enkelte tilfælde kan det betyde, at Excel hænger.

Årsag

OFV-funktionen læser filen, før du åbner den for at fastslå, om du kan have tillid til filen. Når dette gøres i netværket, forringes ydeevnen på grund af den netværkstrafik, der opstår, når delene i projektmappen læses.

Løsning

Hent og installér opdateringen til Office 2010 Filvalidering fra denne artikel i Microsoft Knowledge Base:

2553065 ? Beskrivelse af opdateringen til Office 2010 Filvalidering: 13. september 2011 Artiklen er evt. på engelsk.

Hvis filernes ydeevne via netværket stadig ikke er tilfredsstillende, når du har installeret opdateringen, kan du i afsnittet "Løsninger" i denne artikel se alternative muligheder.

Løsninger

Metode 1:
Hvis du både vil benytte beskyttelsen med OFV-funktionen og bevare den almindelige ydeevne i netværket, når du åbner filer, skal du opgradere til enten Microsoft Excel 2007 eller Microsoft Excel 2010.

Metode 2:
Kopier filen til din lokale arbejdsstation. Åbn og gem den i Excel fra den lokale harddisk. Kopiér filen tilbage til netværksplaceringen.

Bemærk! Hvis flere brugere arbejder med den samme fil, skal du advare de andre brugere, før du kopierer filen tilbage til netværksplaceringen, så du ikke overskriver de ændringer, der eventuelt er foretaget af en anden bruger. Funktionen Delt projektmappe kan ikke bruges i forbindelse med denne løsning.

Metode 3:
Hvis du deaktiverer tilføjelsesprogrammet Microsoft Office Filvalidering til Excel ved at fjerne Excel-delen i OFV-funktionen, kan du bruge Excel 2003 og undgå forringelse af ydeevnen. Dermed fjernes den ekstra beskyttelse, som OFV-funktionen giver, i forbindelse med Excel, mens andre Office-programmer stadig beskyttes.

Hvis vi skal løse dette problem for dig ved hjælp af trinnene i denne metode, skal du gå til afsnittet Løs det for mig.

Løs det for mig



Du kan løse problemet automatisk ved at klikke på knappen eller linket Løs det. Klik derefter på Kør i dialogboksen Filoverførsel, og følg trinnene i guiden Løs det.

Løs dette problem
Microsoft Fix it 50748


Bemærk!
 • Denne guide findes muligvis kun på engelsk. Den automatiske løsning fungerer dog også for andre sprogversioner af Windows.
 • Hvis du ikke arbejder på den computer, hvor problemet er opstået, kan du gemme løsningen på et flashdrev eller på en cd og derefter køre den på den computer, der har problemet.
 • Hvis du har en computer, hvor Office 2010 og Office 2003 er installeret, skal du bruge Metode 4. Når du forsøger at fjerne beskyttelsen fra Office 2003 til Excel 2003 på en computer, hvor Office 2010 også er installeret, geninstallerer Excel 2010 OFV-beskyttelsen.
 • Hvis du har Office 2003 og Office 2007 installeret på din computer, vil kørsel af Løs det-guiden deaktivere beskyttelsen for begge versioner.

Metode 4:
Hvis du deaktiverer tilføjelsesprogrammet Microsoft Office Filvalidering til Excel ved at bruge en indstilling i registreringsdatabasen, kan du bruge Excel 2003 og undgå forringelse af ydeevnen. Dermed fjernes den ekstra beskyttelse, som OFV-funktionen giver, i forbindelse med Excel, mens andre Office-programmer stadig beskyttes.

Du finder flere oplysninger om denne indstilling her:
http://technet.microsoft.com/da-dk/library/gg985445(en-us,office.12).aspx

Hvis vi skal løse dette problem for dig ved hjælp af trinnene i denne metode, skal du gå til afsnittet Løs det for mig. Hvis du hellere vil løse problemet selv ved at følge trinnene, skal du gå til afsnittet "Lad mig selv løse det".

Løs det for mig



Du kan løse problemet automatisk ved at klikke på knappen eller linket Løs det. Klik derefter på Kør i dialogboksen Filoverførsel, og følg trinnene i guiden Løs det.


Løs dette problem
Microsoft Fix it 50741


Bemærk!
 • Denne guide findes muligvis kun på engelsk. Den automatiske løsning fungerer dog også for andre sprogversioner af Windows.
 • Hvis du ikke arbejder på den computer, hvor problemet er opstået, kan du gemme løsningen på et flashdrev eller på en cd og derefter køre den på den computer, der har problemet.
 • Hvis du har flere versioner af Office installeret på din computer (Office 2003, Office 2007 og Office 2010), vil kørsel af Løs det-guiden deaktivere OFV-beskyttelsen for alle version af Excel.
 • Hvis du vil anvende Løs det-løsningen på flere computere, kan du bruge følgende kommandolinje:

  %windir%\system32\msiexec.exe /i \\server\share\MicrosoftFixit50741.msi /qn

  Du kan finde flere oplysninger om kommandolinjeindstillinger for msiexec.exe ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:

  314881 Kommandolinjeindstillinger til værktøjet Microsoft Windows Installer Msiexec.exe Artiklen er evt. på engelsk.
Gå derefter til afsnittet "Løste dette problemet?"".



Lad mig selv løse det

Du kan bruge posten EnableOnLoad i registreringsdatabasen til at konfigurere, hvordan Excel skal åbne projektmapper i forbindelse med OFV-funktionen. Som standard findes posten EnableOnLoad ikke i Windows-registreringsdatabasen. Du kan tilføje posten EnableOnLoad i Windows-registreringsdatabasen ved at benytte følgende fremgangsmåde:
 1. Afslut Excel.
 2. Klik på Start, klik på Kør, skriv regedit, og klik derefter på OK.
 3. Find og marker følgende nøgle i registreringsdatabasen:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\
 4. Når du har markeret den nøgle, der angives i trin 3, skal du pege på Ny i menuen Rediger og derefter klikke på Nøgle.
 5. Skriv Excel, og tryk derefter på ENTER.
 6. Markér Excel, peg på Ny i menuen Rediger, og klik derefter på Nøgle.
 7. Skriv Security, og tryk derefter på ENTER.
 8. Markér Security, peg på Ny i menuen Rediger, og klik derefter på Nøgle.
 9. Skriv FileValidation, og tryk derefter på ENTER.
 10. Markér FileValidation, peg på Ny i menuen Rediger, og klik derefter på DWORD-værdi.
 11. Skriv EnableOnLoad, og tryk derefter på ENTER.
  Bemærk! Standardværdien er 0, hvilket deaktiverer valideringen.
 12. Afslut Registreringseditor ved at klikke på Afslut i menuen Filer.


Fik du løst problemet?

 • Undersøg, om problemet er blevet løst. Hvis problemet er løst, har du afsluttet dette afsnit. Hvis problemet ikke blev løst, kan du kontakte support.
 • Vi sætter pris på din feedback. Du kan give os feedback eller rapportere om problemer med denne løsning ved at oprette en kommentar på bloggen Løs det for mig eller sende os en e-mail.

Yderligere Information

Microsoft Office 2007 og Microsoft Office 2010 påvirkes ikke, fordi de indeholder en ny funktion i forbindelse med åbning af filer i netværket. Med denne funktion kopieres hele filen først til det lokale drev, og derefter skannes filen ved hjælp af OFV-funktionen, så læsning af filen ikke er påvirket af netværkstrafik.

Som en hjælp til beskyttelse af din computer anbefaler vi, at du ikke åbner filer, som du modtager som vedhæftede filer i e-mails, især hvis du modtager meddelelserne uventet. Desuden skal du ikke åbne filer, du modtager som vedhæftede filer, hvis filerne kommer fra personer, du ikke kender.
Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 2570623 - Seneste redigering: 20. januar 2012 - Redigering: 3.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Office Excel 2003
Nøgleord: 
kbfixme kbmsifixme KB2570623

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com