Microsoft .NET Framework 4:n päivitysten asentaminen voi kestää odotettua kauemmin joissakin tilanteissa

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 2570538 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Kun asennat Microsoft .NET Framework 4 -päivityksen, Native Image Generator (NGen.exe) -työkalu käyttää suurta prosenttiosuutta tietokoneen suoritintehosta pitkän aikaa. Tämä aika vaihtelee sen mukaan, kuinka monta alkuperäistä vedosta tietokoneeseen on asennettu.

Syy

.NET Framework 4 -päivitykset edellyttävät täyttä alkuperäisen vedosvälimuistin uudelleenluontia, joka on aikaavievä toiminto. Joissakin tietokoneissa vuorovaikutus aiemmin asennettujen alkuperäisten vedosten kanssa voi aiheuttaa sen, että alkuperäisen vedoksen uudelleenluonti kestää odotettua huomattavasti kauemmin. Vaikka tämä ongelma vaikuttaa vain asennusaikoihin, vaikutus voi olla useista minuuteista kymmeniin minuutteihin. Luontiajat ovat pidempiä tietokoneissa, joihin on asennettu enemmän alkuperäisiä vedoksia.

Workaround

Jos haluat, että tämä ongelma kierretään puolestasi, siirry Korjaa ongelma puolestani -osaan. Jos haluat korjata tämän ongelman mieluummin itse, siirry Haluan korjata ongelman itse -osaan.

Korjaa ongelma puolestani


Jos haluat, että tämä ongelma korjataan automaattisesti, napsauta Fix it -ratkaisun painiketta tai linkkiä. Valitse Tiedostojen lataaminen -valintaikkunassa Suorita ja noudata ohjatun Fix it -toiminnon ohjeita.
Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
Microsoft .NET Framework 4, 32-bittinen versioMicrosoft .NET Framework 4, 64-bittinen versioMicrosoft .NET Framework 4, Itanium-versio
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
assets fixit1
Korjaa tämä ongelma
Microsoftin Fix it -ratkaisu 50735
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
assets fixit2
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
assets fixit1
Korjaa tämä ongelma
Microsoftin Fix it -ratkaisu 50736
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
assets fixit2
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
assets fixit1
Korjaa tämä ongelma
Microsoftin Fix it -ratkaisu 50737
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
assets fixit2


Huomautuksia
  • Tämä ohjattu toiminto saattaa olla vain englanninkielinen. Automaattinen korjaus toimii kuitenkin myös muiden Windowsin kieliversioiden kanssa.
  • Jos et ole käyttämässä tietokonetta, jossa tämä ongelma ilmenee, voit tallentaa automaattisen korjauksen muistitikkuun tai CD-levylle ja suorittaa sen sitten tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee.

Haluan korjata ongelman itse

Voit kiertää tämän ongelman mahdollisesti siten, että lyhennät alkuperäisen vedoksen luontiaikoja jonkin verran pakottamalla NGen.exe-työkalun luomaan uudet alkuperäiset vedokset aiemmin luoduista vedoksista huolimatta.

Voit parantaa uudelleenluontiaikoja avaamalla järjestelmänvalvojan oikeuksin suoritettavan komentokehotteen juuri ennen .NET Framework 4 -päivityksen asentamista ja suorittamalla seuraavat komennot.

Tärkeää Suorita nämä komennot juuri ennen päivityksen käyttöönottoa. Muussa tapauksessa nämä komennot eivät ole niin tehokkaita.

Tietokoneessa, jossa on käytössä 32-bittinen Windows-käyttöjärjestelmä
%windir%\microsoft.net\framework\v4.0.30319\ngen.exe update /force /queue

Tietokoneessa, jossa on käytössä 64-bittinen Windows-käyttöjärjestelmä
%windir%\microsoft.net\framework\v4.0.30319\ngen.exe update /force /queue

%windir%\microsoft.net\framework64\v4.0.30319\ngen.exe update /force /queue

Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2570538 - Viimeisin tarkistus: 29. marraskuuta 2013 - Versio: 2.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft .NET Framework 4.0
Hakusanat: 
kbexpertiseinter kbprb kbsurveynew kbmsifixme kbfixme KB2570538

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com