Το συμβάν αλλαγής ιδιότητας καταγωγής δεν παρουσιάζεται στον Internet Explorer 9 όταν αλλάζει το φόντο-καταγωγής μέσω της ιδιότητας στενογραφίας φόντου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2565080 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Έχετε μια ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε JavaScript για να ενημερώσετε το φόντο καταγωγής sub-property της ιδιότητας στενογραφίας φόντου. Όταν κάνετε αναζήτηση στην ιστοσελίδα του Windows Internet Explorer 9, το συμβάν onPropertyChange που προκύπτει από την ενημερωμένη έκδοση του φόντου καταγωγής εσφαλμένα αναφέρει ότι η ενημερωμένη έκδοση μια ενημερωμένη έκδοση της εικόνας φόντου. Επομένως, το συμβάν onPropertyChange παρουσιάζεται.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Windows Internet Explorer. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://Update.Microsoft.com
Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Windows Internet Explorer, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspx
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτή η ενημερωμένη έκδοση συμπεριλήφθηκε πρώτη φορά στην ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας 2530548 (MS11-050). Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2530548 MS11-050 αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer: 14 Ιουνίου 2011

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2565080 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Internet Explorer 9
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbprb kbsurveynew kbmt KB2565080 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2565080

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com