Οι στήλες στο αρχείο καταγραφής .csv είναι δεν στοιχισμένο σωστά όταν εκτελείτε μια αναζήτηση εντοπισμού για ένα γραμματοκιβώτιο σε περιβάλλον Exchange Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2556096 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2010, μπορείτε να εκτελέσετε αναζήτηση εντοπισμού για ένα γραμματοκιβώτιο.
  • Η κασέτα αλληλογραφίας διαθέτει ένα κόμμα στο εμφανιζόμενο όνομα. Για παράδειγμα, είναι το εμφανιζόμενο όνομα "Όνομα", Επώνυμο.
  • Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα πλήρους καταγραφής για να καταγράψετε τα αποτελέσματα αναζήτησης σε ένα αρχείο τιμών διαχωρισμένων με κόμματα (.csv).
  • Πρόσβαση στο φάκελο αποτελέσματα αναζήτησης στο γραμματοκιβώτιο του εντοπισμού και, στη συνέχεια, ανοίξετε το αρχείο .csv, για να προβάλετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης.
Σε αυτό το σενάριο, το εμφανιζόμενο όνομα του γραμματοκιβωτίου περιέχει μόνο το "Όνομα", και στην επόμενη στήλη περιέχει το Επώνυμο. Το περιεχόμενο κάθε μία από τις άλλες στήλες μετακινούνται στην επόμενη στήλη προς τα δεξιά.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το κόμμα με το εμφανιζόμενο όνομα αναγκάζει τις στήλες με γραμμή προς τα επάνω εσφαλμένα στο αρχείο .csv.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2582113 Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 5 για Exchange Server 2010 Service Pack 1

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα σχετικά με προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, διαγράψτε το κόμμα με το εμφανιζόμενο όνομα του γραμματοκιβωτίου. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα από "όνομα", "Επώνυμο" με όνομα επώνυμο.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Multi-Mailbox αναζήτησης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα παρόμοιο θέμα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2556107 Οι στήλες στο αρχείο καταγραφής .csv είναι δεν στοιχισμένο σωστά όταν εκτελείτε μια αναζήτηση εντοπισμού για ένα γραμματοκιβώτιο σε περιβάλλον Exchange Server 2010

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2556096 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2556096 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2556096

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com