O cutie poștală nu apare în anumite liste de adrese după ce executați comenzile pe cutia poștală într-un mediu Exchange Server 2010 SP1

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2555851 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu. Adăugați showInAddressBook atribut manual la o cutie poștală într-un mediu Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1). Aceasta se face astfel încât cutiei poștale pot apărea în anumite liste de adrese. Executați anumite comenzi la cutia poștală, cum ar fi Set-Mailbox comanda, sau Mutare-Mailbox comanda. În acest scenariu, cutia poștală nu apare în anumite liste de adrese.

CAUZĂ

Această problemă apare deoarece adresa listele intrările sunt eliminate incorect din showInAddressBook atribut din serviciul director Active directory.


REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, instalați pachetul de actualizare următoarele:
2608646 Descrierea Update Rollup 6 pentru Exchange Server 2010 Service Pack 1
Important Această secțiune, metoda sau activitate conține pași care-ți spun cum să modificați registry-ul. Cu toate acestea, ar putea apărea probleme grave dacă modificați registry incorect. Prin urmare, asigurați-vă că urmați acești pași, cu atenție. Pentru o protecție sporită, rezervă de registry, înainte de a se modifica. Apoi, restabiliți registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul de rezervă și restaurați registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
322756 Cum la spre spate sus și restaurarea registry în Windows

După ce instalați pachetul de remediere rapidă, pentru a avea ne dezactiva actualizarea listelor adresa pentru tine, du-te la "Fix it pentru mine"secțiune. Dacă preferați pentru a dezactiva actualizarea listelor adresa-te, du-te la "Să-mi repari mine"secțiune.

Fix it pentru minePentru a dezactiva actualizarea listelor adresa automat, faceți clic pe Fix it buton sau link-ul. Apoi faceți clic pe A alerga în Fișier Download caseta de dialog, și urmați pașii din Fix it Expertul.


Rezolva problema
Microsoft Fix it 50819


Note
 • Acest expert poate fi numai în limba engleză. Cu toate acestea, fix automată de asemenea works pentru alte versiuni de limbă din Windows.
 • Dacă nu sunteți pe computerul care are problema, salvați Fix it soluție la un CD sau o unitate flash și apoi rulați-l pe computerul care are problema.

Apoi, du-te la "A făcut acest lucru rezolva problema?"secțiune.Să-mi repari mine

După ce instalați pachetul de remediere rapidă, urmați acești pași pentru a dezactiva actualizarea listelor adresa:
 1. Faceți clic pe Start
  Reduceți imagineaMăriți imaginea
  butonul Start
  , tip regedit în Scrobeală cercetare cutie, și apoi apăsați ENTER.
 2. Găsiți și apoi faceți clic pe următoarea cheie de registry:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\msexchangesa\parameters
 3. Faceți clic pe Editare, indicați spre Noi, apoi faceți clic pe DWORDValoarea, tip DisableALUpdate, apoi apăsați ENTER.
 4. Faceți clic dreapta pe DisableALUpdate, apoi faceți clic pe Modifica.
 5. În Valoarea datelor caseta, tip 1, apoi faceți clic pe ok.
 6. Ieșire registru redactor.

A făcut acest lucru rezolva problema?

 • Verificați dacă problema este fix. Dacă problema este stabilit, ați terminat cu această secțiune. Dacă problema nu este fixată, contactați asistența.
 • Ne-ar aprecia feedback-ul dumneavoastră. Pentru a furniza feedback sau pentru a raporta orice probleme cu această soluție, vă rugăm să lăsați un comentariu pe "Fix it pentru mine"blog-ul sau sa ne trimiteti un e-mail mesaj.

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Utilizați Active Directory serviciului interfe?elor Editor (ADSI Edit) pentru a copia distinguishedName atribut de adresa liste pentru a showInAddressBook atribut din cutia poștală în Active Directory.

Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2484817 O cutie poștală nu arată în anumite liste de adrese după ce executați comenzile pe o cutie poștală Exchange Server 2007

Proprietă?i

ID articol: 2555851 - Ultima examinare: 31 ianuarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1, când se utilizează cu:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbfixme kbmsifixme kbmt KB2555851 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2555851

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com