FIX: "eroare fișier: date poate s-au pierdut" mesaj de eroare când utilizați Excel 2010 pentru a deschide un fișier de raport Excel care sunt exportate de SSRS 2008

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2554905 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Microsoft distribuie Microsoft SQL Server 2008 fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL Server 2008 fix de presă.

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu. Utilizați servicii de raportare în 2008 Microsoft SQL Server (SSRS 2008) pentru a exporta un raport într-un fișier registru de lucru Microsoft Excel. Apoi, utilizați Microsoft Excel 2010 pentru a deschide fișierul registru de lucru Excel. În acest scenariu, primiți următorul mesaj de eroare într-o casetă de dialog:
Fișier eroare: datele poate s-au pierdut.


Note
  • Această problemă nu se produce dacă utilizați Microsoft Office Excel 2003 sau Microsoft Office Excel 2007 pentru a deschide fișierul registru de lucru Excel.
  • Această problemă nu se produce dacă salvați fișierul registru de lucru Excel ca un fișier registru de lucru Excel 2010.

CAUZĂ

Această problemă apare deoarece SSRS 2008 scrie un zero negativ (-0) valoarea în registrul de lucru Excel în timp ce exportați raportul. Atunci când deschideți registrul de lucru Excel, Excel 2010 verifică valoarea și generează mesajul de eroare, atunci când valoarea este găsit.

REZOLUȚIE

Actualizarea cumulativă informații

SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3

Fix pentru această problemă a fost lansat în 4 actualizare cumulativă pentru SQL Server 2008 Service Pack 3. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2673383 Pachetul de actualizare cumulativă 4 pentru SQL Server 2008 Service Pack 3
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fix conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în serverul SQL anterioare fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2629969 SQL Server 2008 construiește care au fost lansate după SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3 a fost lansat

REMEDIERE

Pentru a rezolva această problemă, nu utilizați zerouri negativ.

De exemplu, utilizați o expresie care seamănă cu următorul, atunci când calculați valoarea unei casete de text în SSRS 2008:
=IIf(Sum(Fields!Amount.Value) = -0, 0, Sum(Fields!Amount.Value))

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2554905 - Ultima examinare: 20 martie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft SQL Server 2008 Reporting Services
  • Microsoft Excel 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2554905 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2554905

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com