Cikk azonosítója: 2551560 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Üzenet jelenik meg, amely a Microsoft Outlook Hotmail Connector frissítését kéri. Amikor a frissítés telepítését kezdeményezi, az alábbi hibaüzenet jelenik meg:

Ez a szolgáltatás jelenleg nem érhető el. Próbálkozzon később. A Microsoft Outlook segítségével történő levelezés folytatásához frissíteni kell az Outlook Hotmail Connector legújabb verziójára.

A megoldás

A probléma megoldásához kövesse az alábbi lépéseket:
  1. Zárja be az Outlook programot.
  2. Kattintson a Start gombra.
  3. Windows 7 vagy Windows Vista rendszerben kattintson a Minden program, majd a Kellékek elemre, végül a Futtatás parancsra. Windows XP rendszerben kattintson a Futtatás parancsra.
  4. Írja be az appwiz.cpl parancsot a Megnyitás mezőbe, majd kattintson az OK gombra.
  5. Jelölje ki a Microsoft Outlook Hotmail Connector elemet, és kattintson az Eltávolítás gombra.
  6. Töltse le és telepítse az Outlook verziójának megfelelő Outlook Hotmail Connector összetevőt.
  7. Az Outlook Hotmail Connector letöltése és telepítése után térjen vissza a VezérlőpultProgramok és szolgáltatások (Windows 7 vagy Windows Vista), illetve Programok telepítése és törlése (Windows XP) segédprogramjához. Keresse meg a Microsoft Outlook Hotmail Connector elemet, és ellenőrizze a verziószámát. A Verzió oszlopban a 14.0.5139.5001 értéknek kell megjelennie.
Most már szinkronizálhatja Hotmail-postafiókját az Outlook Hotmail Connector használatával.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2551560 - Utolsó ellenőrzés: 2011. június 16. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Outlook Connector
Kulcsszavak: 
KB2551560
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com