A dátum jelenik meg a keresési eredmények között nem egyezik meg a dokumentumot a SharePoint 2010 fájlmegosztáson, amely a módosítás dátuma.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2546336 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A dátum jelenik meg a keresési eredmények között nem egyezik meg a fájlmegosztás, a SharePoint 2010 egy olyan okmány, amely a módosított időpont. Ez a SharePoint 2007 a várt módon működik.

Oka

A SharePoint 2010 azt engedélyezett képességének kicsomagolásához használt dátum helyett a metaadatok, a vásárlói visszajelzések alapján a dokumentumból, és ez az alapértelmezett beállításai. Ezért ahhoz, hogy a metaadatok a rendszerleíró adatbázis módosítását a eredmények alapján.

A megoldás

Nekünk ezt a problémát meg, folytassa a "Javítsa ki a nekem"szakasz. Ha ezt a problémát saját maga szeretne használni, ugorjon a "Én javítás"szakasz.

Javítsa ki a nekemA probléma automatikus javításához kattintson a Fix it gombra vagy hivatkozásra. Majd a Fájl letöltése párbeszédpanelen a Futtatás parancsra, és kövesse a Fix it varázsló lépéseit.


A probléma megoldásához
Microsoft Fix it 50730


Jegyzetek
  • Ez a varázsló csak angol nyelven lehet. Azonban az automatikus javítást is működik a Windows más nyelvű verziói.
  • Ha nincs a számítógépen, amelyen a problémát, kivéve a Fix azt egy flash meghajtóra vagy CD-oldatot, és futtassa a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezik.

Ezt követően folytassa a "Megoldódott a probléma?"szakasz.Én javítás

1. nyitott rendszerleíró Start "regedit.exe" beírásával szerkesztésre > futtatása
2. Keresse meg a kulcsot [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office Server\14.0\Search\Global\Gathering Manager]
3. változás a hexadecimális érték 0 (nulla), a jobb oldali a EnableLastModifiedOverride számára.
4. Indítsa újra a SharePoint keresési szolgáltatás parancssorból a következő parancsok beírásával.
5. a net stop osearch14
6. a net start osearch14
7. a teljes bejárás végrehajtása

Megoldódott a probléma?

  • Ellenőrizze, hogy a probléma megoldódott-e. Ha a probléma megoldódott, nincs további teendője ebben a szakaszban. Ha a probléma nem oldódik meg, akkor forduljon a támogatáshoz.
  • Köszönjük a visszajelzését volna. Visszajelzést, vagy a megoldás problémát szeretne bejelenteni, kérjük szóljon hozzá az "Javítsa ki a nekem"blog, vagy küldjön egy e-mailben az üzenet.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2546336 - Utolsó ellenőrzés: 2014. június 22. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft SharePoint Server 2010
Kulcsszavak: 
kbfixme kbmsifixme kbmt KB2546336 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! Ezt a cikket a Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította le, és a szöveg a Community Translation Framework (CTF) közösségi fordítórendszer technológiájával javítható. A Microsoft a Tudásbázis összes cikkét több nyelven is elérhetővé teszi géppel fordított, a közösség által lektorált, vagy emberi erővel fordított formában. A géppel fordított és lektorált cikkekben szókincsbeli, formai és nyelvtani hibák lehetnek. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából, illetve a fordított tartalom használatából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért. További tudnivalók a CTF-ről: http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections
A jelen cikk angol változata a következő: 2546336
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com