Den dato, der vises i søgeresultaterne, stemmer ikke overens med den ændrede dato med, på dokumentet i filsharet i SharePoint 2010.

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 2546336 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

Symptomer

Den dato, der vises i søgeresultaterne, stemmer ikke overens med den ændrede dato som et dokument i filsharet i SharePoint 2010. Det fungerer som forventet i SharePoint 2007.

Årsag

Vi har aktiveret muligheden for at udtrække dato fra dokumentet i stedet for metadata, der er baseret på kundefeedback i SharePoint 2010, og dette er standardkonfigurationen. Ændring i registreringsdatabasen til at aktivere metadata baseret derfor resultater.

Løsning

Hvis vi skal løse problemet for dig, gå til den "Løse det for mig"afsnit. Hvis du foretrækker at løse problemet selv, gå til den "Lad mig selv løse det."afsnit.

Løse det for migDu kan løse problemet automatisk, skal du klikke på den løse det knappen eller hyperlinket. Derefter klikke på Kør i dialogboksen Filoverførsel , og følg trinnene i guiden rette den .


Løse problemet
Microsoft Fix it 50730


Noter
  • Denne guide er muligvis kun på engelsk. Den automatiske rettelse fungerer dog også for andre sprogversioner af Windows.
  • Hvis du ikke på den computer, der har problemet, medmindre rettelsen den løsning på et flashdrev eller en CD og derefter køre den på den computer, der har problemet.

Gå derefter til den "Dette løser problemet?"afsnit.Lad mig selv løse det.

1. Åbn registreringsdatabasen til redigering ved at skrive "regedit.exe" i Start > kører
2. Gå til nøglen [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office Server\14.0\Search\Global\Gathering leder]
3. ændre den hexadecimale værdi for EnableLastModifiedOverride til 0 (nul) på højre side.
4. Genstart SharePoint Search-tjenesten ved at skrive følgende kommandoer i kommandoprompten.
5. net stop osearch14
6. net start osearch14
7. udføre en fuld gennemsøgning

Dette løser problemet?

  • Kontroller, om problemet er løst. Hvis problemet er løst, er du færdig med dette afsnit. Hvis problemet ikke er løst, kan du Kontakt support.
  • Vi ville sætte pris på din feedback. Vil give feedback eller rapportere problemer med denne løsning, skal du skrive en kommentar til den "Løse det for mig"blog eller send os en email meddelelse.

Egenskaber

Artikel-id: 2546336 - Seneste redigering: 21. juni 2014 - Redigering: 2.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft SharePoint Server 2010
Nøgleord: 
kbfixme kbmsifixme kbmt KB2546336 KbMtda
Machine-translated Article
VIGTIGT: Denne artikel er blevet oversat af Microsofts oversættelses program og er dermed ikke oversat af et menneske. Microsoft udbyder både artikler oversat af maskiner såvel som af mennesker så du vil have adgang til alle artikler in vores videns database på dit eget sprog. Alligevel, vil en maskine-oversat artikel ikke altid være perfekt. Der kan forekomme alfabetiske, grammatiske samt strukturelle fejl, ligesom når en udlændinge måtte lave fejl når han taler vores sprog. Microsoft står ikke til ansvar for ukorrektheder, fejl eller skade som måtte forårsages af forkerte oversættelser af indholdet eller kunders brug af samme. Microsoft opdaterer hyppigt maskine-oversættelses programmet.
Dette er den engelske version af artiklen: 2546336

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com