Датата, показана в резултатите Препоръчано от търсенето не съответства на датата на модифицирана с това в документа за споделяне на файлове в SharePoint 2010.

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2546336 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Симптоми

Датата, показана в резултатите от търсенето не съответства на дата на модифицирани с тази на документ на споделяне на файлове в SharePoint 2010. Това работи както се очаква в SharePoint 2007.

Причина

В SharePoint 2010 ние давам възможност на способност за извличане на дата от документа вместо метаданни, въз основа на обратна връзка с клиентите и това е настройката по подразбиране. Следователно промяната в системния регистър да разрешите метаданни базирани резултати.

Разрешение

За да решим този проблем за вас, отидете на "Коригиране". Ако предпочитате да решите проблема сами, отидете на "Нека реша проблема сам".

КоригиранеЗа да решите автоматично този проблем, щракнете върху го оправя бутон или връзка. След това щракнете върху изпълнение в диалоговия прозорец Изтегляне на файл и следвайте стъпките в съветника на Fix го .


Коригиране на проблема
Microsoft Fix it 50730


Бележки
  • Този съветник да е само на английски език. Въпреки това, автоматичната корекция работи и за други езикови версии на Windows.
  • Ако не сте на компютъра, който има този проблем, запишете го решение на флаш устройство или Компактдиск и след това го стартирате на компютъра, който има проблем.

След това, отидете на "Това реши проблема?".Нека реша проблема сам

1. отворен регистратура за редактиране като напишете "regedit.exe" в началото > тичам
2. отидете на ключ [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office Server\14.0\Search\Global\Gathering управител]
3. промяна на шестнадесетична стойност за EnableLastModifiedOverride до 0 (нула) от дясната страна.
4. рестартирайте услугата за търсене на SharePoint, като въведете следните команди в командния ред.
5. мрежа спирам osearch14
6. мрежа трепвам osearch14
7. извършва се пълно обхождане

Това реши проблема?

  • Проверете дали проблемът е решен. Ако проблемът е фиксиран, вие сте готови с този раздел. Ако проблемът не бъде отстранен, можете да свържете се с поддръжка.
  • Ние ще оценявам вашето мнение. За обратна информация или да докладват всякакви проблеми с този разтвор, моля, оставете коментар на "Коригиране"блог или ни изпратете имейл съобщение.

Свойства

ID на статията: 2546336 - Последна рецензия: 21 юни 2014 г. - Редакция: 2.0
Важи за:
  • Microsoft SharePoint Server 2010
Ключови думи: 
kbfixme kbmsifixme kbmt KB2546336 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2546336

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com