FIX: Afirmația eșec sau alte probleme apar atunci când executați o interogare de LMD împotriva unui tabel sau faptul că are două indexuri în SQL Server 2008

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2542225 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Microsoft distribuie Microsoft SQL a servi 2008 SP2 fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL a servi 2008 SP2 fix de presă.

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu:
 • Aveți un tabel sau o vizualizare care are două indexuri în Microsoft SQL Server 2008. Indicele primul are un declanșa după pe ea. Cu toate acestea, indexul al doilea nu este un declanșa după pe ea.
 • Unele înregistrări în al doilea index conține informațiile de versiune pentru rânduri. De exemplu, ați activat anterior funcția izolare instantaneu pentru a activa versiunea de rând.
 • Când încercați să executați o interogare de LMD împotriva tabelul sau vizualizarea.
În acest scenariu, este posibil să întâlniți unul dintre următoarele probleme:
 • Un eșec afirmație se produce și următoarea eroare se înregistrează în Jurnalul de erori SQL Server:

  Dată orăSPID # Eroare: 17066, severitatea: 16, statul: 1.
  Dată orăSPID # SQL Server afirmație: fișier: PAGEREF.CPP, linie = 1332 Failed afirmația = ' 0 == pageFull'. Această eroare poate fi legate de calendarul. Dacă eroarea persistă după revedea instrucțiunea, utilizați DBCC CHECKDB pentru a verifica bazei de date pentru integritatea structurală sau reporniți serverul pentru a asigura structurilor de date în memorie nu sunt corupte.
  Dată orăSPID # Eroare: 3624, severitatea: 20, stat: 1.
  Dată oră > SPID # Un cec de afirmația sistemul nu a reușit. Verificați Jurnalul de erori SQL Server pentru detalii. De obicei, un eșec afirmație este cauzată de un software de bug-ul sau date de corupție. Pentru a verifica pentru corupție de date, luați în considerare execută DBCC CHECKDB. Dacă ați acceptat să trimiteți gropilor de la Microsoft în timpul instalării, un dump autobuz mic vor fi trimise către Microsoft. O actualizare ar putea fi disponibile de la Microsoft în ultimul pachet de Service sau o QFE de suport tehnic.
 • Interogarea întoarce rezultate incorecte.
 • Se produce o problemă de corupere de date.

CAUZĂ

Această problemă se produce din cauza un defect de Optimizatorul de interogare SQL Server. Când executați o interogare de LMD care generează un trigger, steaguri versiune incorectă de rând sunt stabilite și motorul de stocare SQL Server utilizează informațiile de versiune rând vechi. Prin urmare, apar problemele care sunt descrise în secțiunea „Simptome".

REZOLUȚIE

Actualizarea cumulativă informații

Pachetul de actualizare cumulativă SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2 (SP2) 6

Fix pentru această problemă a fost lansat în 6 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2582285 Pachetul de actualizare cumulativă 6 pentru SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune de remediere conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2402659 SQL Server 2008 construiește care au fost lansate după SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2 a fost lansat

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2542225 - Ultima examinare: 7 octombrie 2011 - Revizie: 2.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2542225 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2542225

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com