Överväganden för Lync Online när du ändrar delgivningsadress för Office 365

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2537764 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

INTRODUKTION

Office 365-i adress (kallas även UPN-namn eller UPN-user ID) ändras Lync Online SIP-adress för användaren synkroniseras automatiskt när en användare. När en användare Office 365-i adress ändrades hade tidigare IT-administratören uppdatera användarens SIP-adress separat så att den matchar den nya Office 365-i adressen. I annat fall skulle de två värdena felaktigt. En felaktig matchning mellan ett användar-ID och användarens SIP-adress kan vara förvirrande för Lync Online-användare under inloggning.

PROCEDUREN

Efter användar-ID för en användare som Lync Online uppdateras finns det vissa åtgärder som användaren måste utföra för att kontrollera att tjänsten fortsätter att arbeta utan några avbrott. Dessa åtgärder är följande:
  • Schemalägga om Lync Online-möten. På ett sådant sätt att Lync Online-tjänsten skapar uppfyller URL: er, omplaneras alla möten som har schemalagts med den gamla Lync Online SIP-adressen. Om dessa möten schemaläggs får mötesdeltagarna ett felmeddelande när de försöker ansluta till alla Lync Online konferenser som planeras av användaren.
  • Meddela ändringar till externa kontakter i Lync Online kontaktlistor. Externa kontakter (inklusive andra externa Lync organisationer), användare med Windows Live och MSN-användare ska meddelas om ändringar i användarens SIP-adress. Tills externa kontakter ta bort och uppdatera den gamla kontakten visas kontaktobjekt för användaren som Okänd förekomst eller Offline.
Vissa företag vill kanske en konfiguration som använder separata loggar in adresser för Lync Online och Office 365 och även om den här konfigurationen stöds slutanvändarnas upplevelse vid första inloggning kommer att vara mindre än perfekt för vissa klienter Lync. Lync Online-användare måste ange UPN och SIP-adress separat i användargränssnittet för en lyckad inloggning kör verktyget Office 365 Desktop Setup kommer att lösa problemet på datorer med Lync 2010.

Obs! Verktyget Office 365 Desktop Setup är inte tillgängliga för mobila enheter eller Lync 2013.

Om du vill konfigurera inställningen för Lync 2013 finns i följande Office 365-webbplats:

Manuellt uppdatera och konfigurera program

Om Office 365-organisation använder katalogsynkronisering och har eller tidigare haft Office Communications Server 2007 R2, Lync Server 2010 eller Lync Server 2013 distribution lokal, uppdateras SIP-adress oberoende genom att fylla i värdet för msRTCSIP-PrimaryUserAddress i Active Directory. Läser du följande artikel i Knowledge Base och kontrollera att värdena i Office 365 inte är i konflikt med lokal värden:
2430520 Fel i Office 365-portalen: "MsRTCSIP-PrimaryUserAddress eller SIP-adress i fältet ProxyAddresses i din lokala Active Directory är inte unik"

Behöver du hjälp? Gå till denOffice 365-Community webbplats.

Egenskaper

Artikel-id: 2537764 - Senaste granskning: den 4 oktober 2014 - Revision: 17.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Lync Online
Nyckelord: 
o365 o365e o365p o365a o365022013 o365m kbmt KB2537764 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2537764

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com