Vurderinger for Lync Online når du endrer adressen et Office 365

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2537764 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

INTRODUKSJON

Når en bruker synkroniseres automatisk Office 365 påloggingsadressen (også kjent som den User Principal Name-hovednavn på bruker eller bruker-ID) er endret, Lync Online SIP-adresse for brukeren. Når en bruker Office 365 påloggingsadressen ble endret, hadde tidligere, IT-ansvarlig å oppdatere brukerens SIP-adresse separat for å samsvare med den nye Office 365-påloggingen adressen. Hvis ikke, vil de to verdiene være samsvar. Ikke samsvar mellom en bruker-ID og brukerens SIP-adresse kan føre til forvirring for Lync Online bruker under pålogging.

PROSEDYRE

Når du bruker-IDen til et Lync Online oppdateres, er det noen handlinger som brukeren må gjøre for å forsikre deg om at tjenesten fortsetter å arbeide uten avbrudd. Disse handlingene er som følger:
  • Planlegg Lync Online-møter. Alle møter som er planlagt ved hjelp av den gamle Lync Online SIP-adressen må planlegges på nytt på grunn av måten som genererer Lync Online service møte URL-adresser. Hvis disse møter ikke planlegges på nytt, kan deltakere får en feilmelding når de prøver å delta i en hvilken som helst Lync Online konferanser som er planlagt av denne brukeren.
  • Kommunisere endringer i eksterne kontakter i Lync Online kontaktlister. Eksterne kontakter (Dette omfatter andre forent Lync-organisasjoner), Windows Live-brukere og MSN-brukere som må varsles om endring i brukerens SIP-adresse. Til eksterne kontakter, fjerne og oppdatere den gamle kontakten, vises kontaktobjektet for brukeren som Ukjent tilstedeværelse eller frakoblet.
Noen selskaper vil kanskje en konfigurasjon som bruker disjointed-påloggingen adresser for Lync Online og Office 365, og selv om denne konfigurasjonen støttes, sluttbrukeropplevelse ved første pålogging vil være mindre enn ideell for noen Lync-klienter. Lync Online-brukere må angi UPN og SIP-adresse separat i brukergrensesnittet for en vellykket pålogging kjører Office 365 Desktop Setup Tool vil løse dette problemet på datamaskiner som kjører Lync 2010.

Obs! Office 365 Desktop Setup Tool er ikke tilgjengelig for mobile enheter og Lync 2013.

Hvis du vil konfigurere innstillingen for Lync-2013 manuelt, kan du se følgende webområde for Office 365:

Oppdatere og konfigurere skrivebordsprogrammer manuelt

Hvis Office 365-organisasjonen bruker katalogsynkronisering og har eller hadde tidligere Office Communications Server 2007 R2, Lync Server 2010 eller Lync Server 2013 distribusjon lokale, kan SIP-adresse bli oppdatert uavhengig av hverandre ved hjelp av msRTCSIP-PrimaryUserAddress-verdien i Active Directory. Se følgende Knowledge Base-artikkelen for å forsikre deg om at verdiene i Office 365, ikke er i konflikt med lokale verdier:
2430520 Feil i Office 365-portalen: "Verdien av msRTCSIP-PrimaryUserAddress eller SIP-adresse i physicalDeliveryOfficeName-feltet i den lokale Active Directory er ikke unik"

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til denOffice 365-fellesskapet webområdet.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2537764 - Forrige gjennomgang: 4. oktober 2014 - Gjennomgang: 18.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Lync Online
Nøkkelord: 
o365 o365e o365p o365a o365022013 o365m kbmt KB2537764 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2537764

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com