Overwegingen voor Lync Online wanneer u een Office 365 aanmelden adres wijzigen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2537764 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

INLEIDING

Als een gebruiker wordt Office 365 aanmelden adres (ook bekend als de UPN-naam, UPN of user ID) wordt gewijzigd, het Lync Online SIP-adres voor de gebruiker automatisch gesynchroniseerd. Eerder, wanneer Office 365 aanmelden adres van een gebruiker is gewijzigd, had de IT-beheerder voor het bijwerken van de SIP-adres van de gebruiker afzonderlijk zodat deze overeenkomt met het nieuwe Office 365 aanmelden adres. Anders zou de twee waarden overeen. Niet overeen met een gebruikers-ID van de gebruiker SIP-adres kan tot verwarring leiden voor de Lync Online gebruiker tijdens de aanmelding in.

PROCEDURE

Nadat de gebruikers-ID van een gebruiker Lync Online is bijgewerkt, zijn er sommige acties die de gebruiker uitvoeren moet om ervoor te zorgen dat de service blijft werken zonder onderbrekingen. Deze acties zijn als volgt:
  • Lync on line vergaderingen plannen. Door de manier de Lync Online service wordt gegenereerd aan URL's, alle vergaderingen die zijn gepland met de oude Lync Online SIP-adres opnieuw moeten worden gepland. Als deze vergaderingen worden niet opnieuw gepland, kunnen deelnemers aan een vergadering een foutbericht wanneer ze deze willen deelnemen aan een Lync Online vergaderingen die zijn gepland door die gebruiker.
  • Wijzigingen in externe contactpersonen in de contactpersonenlijst Lync Online communiceren. Externe contactpersonen (inclusief andere federatieve Lync organisaties), Windows Live en MSN gebruikers moeten worden gewaarschuwd over de wijziging van de SIP-adres van de gebruiker. Totdat de externe contactpersonen verwijderen en bijwerken van het oude contactpersoonitem, contact-object voor de gebruiker weergegeven als Onbekend aanwezigheid of off line.
Sommige bedrijven overwegen een configuratie met niet-aaneengesloten inloggen adressen voor Lync Online en Office 365 en hoewel deze configuratie wordt ondersteund, op het eerste teken in de ervaringen van de eindgebruiker is minder dan ideaal voor sommige clients Lync. Lync Online gebruikers hebben de UPN invoeren en SIP-adres afzonderlijk in de gebruikersinterface voor een succesvolle aanmelden met het hulpprogramma Setup van Office 365 bureaublad zal dit probleem oplossen op computers met Lync 2010.

Opmerking:Het hulpprogramma Setup van Office 365 bureaublad is niet beschikbaar voor mobiele apparaten of Lync 2013.

Als u wilt dat de instelling voor 2013 Lync handmatig te configureren, Zie de volgende Office 365-website:

Handmatig bijwerken en configureren van desktoptoepassingen

Als de Office 365 organisatie adreslijstsynchronisatie wordt gebruikt en of eerder had een Office Communications Server 2007 R2, Lync Server 2010 of Lync Server 2013 implementatie op de inrichtingen, kan de SIP-adres onafhankelijk van elkaar worden bijgewerkt door het vullen van de msRTCSIP-PrimaryUserAddress-waarde in Active Directory. Raadpleeg het volgende Knowledge Base-artikel om ervoor te zorgen dat de waarden in Office 365 niet overeen met de waarden voor de lokalen zijn niet:
2430520 Fout in de Office 365 portal: "De waarde van msRTCSIP-PrimaryUserAddress of de SIP-adres in het veld ProxyAddresses in uw lokale Active Directory is niet uniek"

Nog steeds hulp nodig? Ga naar deOffice 365-Community website.

Eigenschappen

Artikel ID: 2537764 - Laatste beoordeling: zaterdag 4 oktober 2014 - Wijziging: 28.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Lync Online
Trefwoorden: 
o365 o365e o365p o365a o365022013 o365m kbmt KB2537764 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2537764

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com