Järjestelmätiedostojen suojaus

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 253571 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tämä artikkeli on aiemmin julkaistu tunnuksella FI253571
Tämä artikkeli on arkistoitu. Se tarjotaan "sellaisenaan", eikä sitä päivitetä enää.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Yhteenveto

Tässä artikkelissa käsitellään Windows Millennium Edition (Me) -käyttöjärjestelmän järjestelmätiedostojen suojausominaisuutta.

Enemmän tietoa

Järjestelmätiedostojen suojaus on Windows Me -käyttöjärjestelmässä toteutettu ominaisuus, joka varmistaa, että järjestelmän toiminnan kannalta tärkeitä tiedostoja ei korvata vanhemmilla versioilla tai muilla versioilla, joita Microsoft ei hyväksy. Tuote voi korvata järjestelmätiedostoja ainoastaan jos tiedoston mukana toimitetaan Microsoftin allekirjoittama luettelo, josta ilmenee, että kyseessä on uudempi tiedostoversio. Jos jokin tuote (Microsoft-tuotteet mukaan lukien) yrittää korvata Windows Millenniumin suojausominaisuudella varustetun tiedoston kyseisen tiedoston vanhemmalla versiolla, suojatut tiedostot palautetaan automaattisesti. Jos asennusohjelma tai käyttäjä kopioi tiedostoja järjestelmätiedostojen päälle tai poistaa tärkeän järjestelmätiedoston, suojausominaisuus palauttaa tiedoston alkuperäisen version antamatta ilmoitusta. Suojausominaisuus ei näytä virhesanomaa tai muuta sanomaa näiden toimien aikana. Huomaa, että et voi poistaa suojausominaisuutta käytöstä.

Suojausominaisuus pitää lokia kaikista suojatuista tiedostoista, jotka on korvattu. Lokitiedosto Sfplog.txt sijaitsee Windows\System\SFP-kansiossa. Jos lokitiedostossa on muita kuin Windowsin ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä tehtyjä lokimerkintöjä, suojausominaisuus on joutunut suojaamaan joitakin tiedostoja. Tämän ei pitäisi vaikuttaa tietokoneeseesi asennettuihin ohjelmiin.

Suositukset

Lisätietoja Sfpdb.sfp- ja Filelist.xml-tiedostoista saat napsauttamalla alla olevaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
267282 A Description of the Sfpdb.sfp Database File

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 253571 - Viimeisin tarkistus: 3. helmikuuta 2014 - Versio: 2.2
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Windows Millennium Edition
Hakusanat: 
kbnosurvey kbarchive kbenv kbtool KB253571

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com