A Microsoft Malware megelőzésére hibaelhárító leírása

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2534555
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A Microsoft Malware megelőzésére hibaelhárító futtatása


A kép összecsukásaA kép kibontása
assets mats1
A Diagnosztizálása és javítása automatikusan a Windows biztonsági problémák hibaelhárító automatikusan ki tudja javítani a cikkben leírt problémát.
Ez a hibaelhárító számos probléma.Továbbiazonnali futtatása
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets mats2

Összefoglaló

A Microsoft Malware megelőzés hiba elhárítás ellenőrizze a számítógépét, és a javasolt módosításokat a jelenlegi beállításoknak a Windows operációs rendszer biztosítja a legfrissebb biztonsági tervezték. A számítógép védelmi rendszerén kiépítése segít biztonságos a számítógép vírusok és más rosszindulatú szoftverek ellen.

A Microsoft Malware megelőzésére hibaelhárító a következőket teszi:
  • Bekapcsolja a Windows tűzfalat. Engedélyezése a Windows tűzfal blokkolja a kommunikációt, a számítógép esetleg kártékony szoftverek védik a a számítógép.
  • Víruskereső szoftver: ellenőrzi a vírusvédelem állapotát. A valós idejű védelem engedélyezése vagy felkéri, hogy frissítse a víruskereső programot, ha nem naprakész. Ha nincs telepítve víruskereső program, akkor felajánlja, hogy használja a Microsoft Security Essentials vagy tudjon meg többet az egyéb biztonsági szoftver partnerek.
  • Bekapcsolja az automatikus frissítést. A Windows Update szolgáltatással fenntartáshoz, biztonságos és automatikus frissítések letöltése és telepítése a legújabb biztonsági és a szolgáltatás a Microsoft által a teljesítmény növelése. Ezzel biztosíthatja, hogy a fontos és ajánlott frissítések letöltése.
  • Előugró ablakok: Engedélyezése az előugróablak-blokkoló tesz a webböngészés biztonságosabb elősegítésével, hogy rosszindulatú vagy nem biztonságos előugró ablakok automatikusan megjelenjen.
  • Távoli rendszerleíró adatbázis: A Windows távoli rendszerleíró adatbázis szolgáltatás lehetővé teszi a távoli felhasználók számára a számítógép rendszerleíró beállításainak módosítása. Ha a szolgáltatás a rendszerleíró adatbázis módosításával csak ezen a számítógépen, nem pedig a felhasználók a hálózaton keresztül.
  • Internet Explorer: A csomag tájékoztat arról, ha az Internet Explorer legújabb verzióját. A jelenlegi adatvédelmi beállítások, hogy van-e a biztonságos böngészést is módosítani fogja. A csomagot törli az internet-gyorsítótárat és a böngészési előzményeket, amely védelmet nyújt próbál hozzáférni a számítógépen, miközben kapcsolódik a rosszindulatú fenyegetések ellen.
  • Lehetővé teszi a felhasználói fiókok felügyelete (UAC). Felhasználói fiókok felügyelete (UAC) megakadályozza, hogy a rosszindulatú szoftverek beleegyezése nélkül a számítógép-beállítások módosítása.
  • Proxybeállítások: Kártevő megváltoztatta a internetes Proxy beállításokat, ezért megnehezíti online kapcsolat, ha a csomag a beállításokat visszaállítja, általában lehet böngészni az interneten.

További információ

A Windows tűzfal

Az eszközről további információt a Windows tűzfal bekapcsolása:Microsoft Security Essentials

További információt a Microsoft Security Essentials látogasson el: http://Windows.microsoft.com/en-us/Windows/Products/Security-Essentials

A Windows Update

A Microsoft Windows Update szolgáltatással kapcsolatos további tudnivalókért: http://Windows.microsoft.com/en-us/Windows/Help/Windows-Update

Az Internet Explorer

Biztonsági adatvédelmi beállítások, előugró ablakok blokkolása szolgáltatás és az Internet Explorer proxybeállításainak további információt talál:Felhasználói fiókok felügyelete

Felhasználói fiókok felügyelete (UAC) kapcsolatos további tudnivalókért keresse fel a http://Windows.microsoft.com/en-us/Windows-Vista/What-is-User-Account-Control


Számítógép-biztonsági

További információt a számítógép biztonsága a vírusok és más rosszindulatú szoftvereket a Microsoft: http://www.microsoft.com/security/default.aspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2534555 - Utolsó ellenőrzés: 2013. október 10. - Verziószám: 5.0
Kulcsszavak: 
kbmt KB2534555 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! Ezt a cikket a Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította le, és a szöveg a Community Translation Framework (CTF) közösségi fordítórendszer technológiájával javítható. A Microsoft a Tudásbázis összes cikkét több nyelven is elérhetővé teszi géppel fordított, a közösség által lektorált, vagy emberi erővel fordított formában. A géppel fordított és lektorált cikkekben szókincsbeli, formai és nyelvtani hibák lehetnek. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából, illetve a fordított tartalom használatából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért. További tudnivalók a CTF-ről: http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections
A jelen cikk angol változata a következő: 2534555
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com