Cikk azonosítója: 2528748 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A Microsoft Office 2010 alkalmazás minden megnyitásakor például a Microsoft Outlook 2010, a következő hibaüzenet:

Várjon, amíg a windows konfigurálja a Microsoft Office Professional Plus 2010.


A megoldás

A probléma megoldásához használja az alábbi módszerek közül a megjelenítési sorrendjét:

1. Módszer:
Ha az Office telepítése, például az Office 2003 vagy Office 2007 egy korábbi, kövesse az alábbi lépéseket:


Us 1 metódus végrehajtásához, folytassa a "Javítsa ki a nekem"szakasz. Ha szeretné végrehajtani az 1. módszer magát, keresse fel a "Én javítás"szakasz.

Javítsa ki a nekem


A probléma automatikus javításához kattintson a Fix it gombra vagy hivatkozásra. Kattintson a futtatása a Fájl letöltése párbeszédpanelen mezőbe, és kövesse a Fix it varázsló lépéseit.
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets fixit1
A probléma megoldásához
A Microsoft Fix it 50780
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets fixit2

Jegyzetek
 • Ez a varázsló csak angol nyelven lehet. Azonban az automatikus javítást is működik a Windows más nyelvű verziói.
 • Ha nincs a számítógépen, amelyen a problémát, kivéve a Fix azt egy flash meghajtóra vagy CD-oldatot, és futtassa a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezik.

Ezt követően folytassa a "Megoldódott a probléma?"szakasz.

Én javítás

 1. A Windows 7 és Windows Vista rendszerben kattintson a Startgombra, mutasson a Minden program, mutasson a Kellékek menüpontraés válassza a Futtatás.
 2. A Windows XP rendszerben kattintson a Startgombra, és válassza a Futtatás.
 3. Írja be a következő parancsot, és nyomja le az ENTER billentyűt:
  reg hozzáadása HKCU\Software\Microsoft\Office\14.0\Word\Options /v NoReReg /t REG_DWORD /d 1
 4. (Nem kötelező) A parancssorban begépelése helyett is Kattintson ide a vágólapra másolása, kattintson a jobb gombbal egy üres területére a Futtatás mezőbe, jelölje ki a Beillesztés, és nyomja le az ENTER billentyűt.
 5. Ellenőrizze, hogy a probléma megoldódott-e.

Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen a következő módszerre.

2. Módszer:


Hajtsa végre a 2. módszer meg velünk, folytassa a "Javítsa ki a nekem"szakasz. Ha szívesebben hajtsa végre a 2. módszer magát, keresse fel a "Én javítás"szakasz.

Javítsa ki a nekem


A probléma automatikus javításához kattintson a Fix it gombra vagy hivatkozásra. Kattintson a futtatása a Fájl letöltése párbeszédpanelen mezőbe, és kövesse a Fix it varázsló lépéseit.
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets fixit1
A probléma megoldásához
A Microsoft Fix it 50781
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets fixit2

Jegyzetek
 • Ez a varázsló csak angol nyelven lehet. Azonban az automatikus javítást is működik a Windows más nyelvű verziói.
 • Ha nincs a számítógépen, amelyen a problémát, kivéve a Fix azt egy flash meghajtóra vagy CD-oldatot, és futtassa a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezik.

Ezt követően folytassa a "Megoldódott a probléma?"szakasz.

Én javítás

 1. Kattintson a Startmenü Futtatásparancsára típusa cmd, és nyomja le az ENTER BILLENTYŰT.
 2. A Windows XP rendszerben írja be a következő parancsot, és nyomja le az ENTER BILLENTYŰT:
  secedit / configure/cfg %windir%\repair\secsetup.inf /db secsetup.sdb / verbose

  A Windows Vista rendszerben írja be a következő parancsot, és nyomja meg az ADJA MEG:
  secedit / configure/cfg %windir%\inf\defltbase.inf /db defltbase.sdb / verbose

  "A feladat befejeződött" üzenet és valami nem valósult meg figyelmeztető üzenet is megjelenhet. Ez az üzenet nyugodtan figyelmen kívül hagyhatja. A hibaüzenettel kapcsolatos további tudnivalókért lásd a %windir%\Security\Logs\Scesrv.log fájl.

  Megjegyzés:Windows Vista rendszerben a Defltbase.inf fájl az alapértelmezett biztonsági biztonsági konfigurációs sablon. Ez a fájl beállításait tekintheti meg a következő helyen: %windir%\inf\defltbase.inf

 3. Ellenőrizze, hogy a probléma megoldódott-e.
Megjegyzés: Manuális lépések befejeztével a normál felhasználói fiókok már nem jelenhet meg a bejelentkezési képernyő, amikor a számítógép indításakor vagy felhasználó váltása. Ennek az oka, hogy az általános jogú felhasználói fiókok törlődnek a felhasználók csoport Windows biztonsági beállításainak alaphelyzetbe. Vissza a felhasználók csoportba vegye fel az érintett felhasználói fiókokat, kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a Start, majd a Minden program. Vagy kattintson a programok.
 2. Kattintson a Kellékek, majd a parancssor (Windows XP). Vagy kattintson a jobb gombbal a Parancssor ablakot, és kattintson a Futtatás rendszergazdaként (Windows Vista).
 3. A parancssori ablakba írja be a hálózati felhasználók, és nyomja le az ENTER BILLENTYŰT. Felhasználói fiókok listája jelenik meg.
 4. Az egyes fióknév szerepel a parancssorba, hogy hiányzik a bejelentkezési vagy felhasználóváltási képernyőn írja be a következő parancsot, és nyomja le az ENTER BILLENTYŰT:

  net localgroup felhasználók fióknév / add
 5. Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma.
Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen a következő módszerre.

3. Módszer:
Csökkentett módban indítsa el az Office 2010. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a Startgombra, mutasson a Minden program, és válassza ki A Microsoft Office.
 2. Nyomja le és tartsa lenyomva a CTRL billentyűt, és kattintson az elindítani kívánt Office-program.
Ha a probléma nem csökkentett módban, a probléma külső lehetnek kapcsolatosak hozzáadása-biztosítási-bővítmények letiltása, és indítsa el az Office 2010, megtekintheti, hogy a probléma továbbra is fennáll. A bővítmények letiltásához kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Indítsa el az Office 2010 alkalmazás, például a Word 2010.
 2. A fájl menü Beállításokparancsára, és válassza a bővítmények.
 3. Kattintson az Ugrás gombra mellett a Manage mező, amely megjeleníti a "com Hozzáadás."
 4. Ellenőrizze, hogy vannak-e olyan bővítményeket, és töröljük a jelölőnégyzet bejelölésével letilthatja őket.
 5. Zárja be az Office programot, majd indítsa újra.
 6. Ha a probléma nem jelentkezik után megbízhatatlan ellenőrzési-bővítmények, ismételje meg az eljárást, és egyszerre csak egy bővítmény kijelölése. Indítsa újra az Office, és továbbra is ellenőrzés jelek hozzáadása, mindaddig, amíg a probléma ismét újra megjelenik. A legutóbbi bővítmény volt ellenőrizni ajánlott letiltani.

Ha a probléma továbbra is fennáll, csökkentett módban, majd telepítse azt javasoljuk távolítsa el az Office 2010. Ehhez olvassa el a Microsoft Tudásbázis következő cikkét:

290301 Hogyan távolítható el az Office 2003, Office 2007 vagy az Office 2010 programcsomagok, ha a Vezérlőpult nem lehet eltávolítani?

Megoldódott a probléma?

 • Ellenőrizze, hogy a probléma megoldódott-e. Ha a probléma megoldódott, nincs további teendője ebben a szakaszban. Ha a probléma nem oldódik meg, akkor forduljon a támogatáshoz.
 • Köszönjük a visszajelzését volna. Visszajelzést, vagy a megoldás problémát szeretne bejelenteni, kérjük szóljon hozzá az "Javítsa ki a nekem"blog, vagy küldjön egy e-mailben.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2528748 - Utolsó ellenőrzés: 2013. szeptember 12. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Professional Plus 2010
Kulcsszavak: 
kbsurveynew kbprb kbexpertiseinter kbfixme kbmsifixme kbmt KB2528748 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! Ezt a cikket a Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította le, és a szöveg a Community Translation Framework (CTF) közösségi fordítórendszer technológiájával javítható. A Microsoft a Tudásbázis összes cikkét több nyelven is elérhetővé teszi géppel fordított, a közösség által lektorált, vagy emberi erővel fordított formában. A géppel fordított és lektorált cikkekben szókincsbeli, formai és nyelvtani hibák lehetnek. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából, illetve a fordított tartalom használatából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért. További tudnivalók a CTF-ről: http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections
A jelen cikk angol változata a következő: 2528748
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com