Du kan ikke logge på Lync Online ved hjelp av et domene som er konfigurert for fullstendige redelegation

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2526143 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Når du prøver å logge på Microsoft Lync Online i Office 365 som en Microsoft Office 365 Small Business-kunde som har et tilpasset domene bekreftet, får du en feilmelding som indikerer at serveren er midlertidig utilgjengelig.

Merk Office 365 små bedrifter som har egendefinerte bekreftet domener har disse domenene fullstendig redelegated til Office 365. "Redelegation for hele domenet" angir et domene som navn på serveren (NS)-ressursoppføringer peker til Office 365. Derfor styres Domain Name System (DNS)-postene som kreves for Office 365-funksjonalitet av Office 365.

LØSNING

Hvis du vil løse dette problemet, følger du denne fremgangsmåten:
 1. Kontroller at NS-ressursoppføringer peker til Office 365. Hvis du vil gjøre dette, bruker du verktøyet Nslookup ikke spørre navn server-postene for domenet ditt. NS-ressursoppføringer skal peke til to av de følgende fullstendig kvalifisert domenenavnene (FQDNer):
  • ns1.BDM.microsoftonline.com
  • ns2.BDM.microsoftonline.com
  • ns3.BDM.microsoftonline.com
  • ns4.BDM.microsoftonline.com
  Obs! Hvis domenet nylig ble konfigurert for hele domenet redelegation, bør du vente til 72 timer før du kjører en spørring.
 2. Hvis du fremdeles ikke kan logge på etter NS-ressursoppføringer er endret, kan det være en forsinkelse i publisering Lync Online DNS-poster. Hvis dette skjer, kan du teste DNS-oppføringer. Følg disse trinnene:
  1. Bla deg frem til den Microsoft Remote Connectivity Analyzer .
  2. Klikk kategorien for Office 365 .
  3. Under Microsoft Lync tester, klikker du Office 365 Lync DNS-Test.
  4. Skriv inn adressen du bruker til å logge på Lync Online (for eksempel darrin@contoso.com), og deretter starte testen.
  Denne testen undersøker alle fire DNS-poster som kreves av Lync Online for å finne ut om de er konfigurert på riktig måte. Resultatene av testen vil ligne på følgende utdata.

  Skjul dette bildetVis dette bildet
  Skjermbilde av resultatet for ekstern tilkobling Analyzer testen
Hvis NS-oppføringer og de Lync-tjenesten (SRV)-oppføringene er riktige, kan du utføre standard Lync-påloggingen feilsøking. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende Microsoft Knowledge Base-artikkel:
2541980 Slik feilsøker du påloggingsproblemer i Lync Online
Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2526143 - Forrige gjennomgang: 14. juli 2014 - Gjennomgang: 16.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Lync Online
Nøkkelord: 
o365 o365p o365022013 after upgrade kbgraphxlink kbgraphic kbmt KB2526143 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2526143

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com