A 2007-es Office rendszer SP3 szervizcsomagjának és az Office Language Pack 2007 nyelvi csomag SP3 szervizcsomagjának leírása

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2526086 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Bevezetés

A 2007-es Microsoft Office rendszer Service Pack 3 (SP3) szervizcsomagja és a Microsoft Office Language Pack 2007 nyelvi csomag SP3 szervizcsomagja a legújabb frissítéseket biztosítja a 2007-es Office rendszerhez és az Office Language Pack 2007 nyelvi csomaghoz. Ezek a frissítések két fő javítási kategóriát tartalmaznak:
 • Korábban még ki nem adott javítások, amelyek kifejezetten e szervizcsomaghoz készültek. Az általános termékjavítások mellett stabilitási, teljesítményi és biztonsági fejlesztéseket is tartalmaz.
 • Az összes nyilvános, biztonsági, összesített frissítés és gyorsjavítás, amelyek 2011. szeptemberében lettek kiadva.
Mivel az Office szervizcsomagok összesítő jellegűek, nem kell telepítenie a Service Pack 1, illetve a Service Pack 2 szervizcsomagot a Service Pack 3 telepítése előtt. A Service Pack 3 az összes olyan javítást tartalmazza, ami a Service Pack 1 és Service Pack 2 szervizcsomagokban megtalálható.

További információ


A szervizcsomagok beszerzése és telepítése


1. módszer: Microsoft Update (javasolt)

A szervizcsomagot a Microsoft alábbi webhelyén töltheti le a Microsoft Update szolgáltatás segítségével:

Microsoft Update

A Microsoft Update szolgáltatást érdemes használni a termékek SP3 szervizcsomaggal történő frissítéséhez. A Microsoft Update észleli, hogy mely termékek vannak telepítve a számítógépen, és telepíti a hozzájuk tartozó összes frissítést.

2. módszer: Az SP3 szervizcsomag letöltése a Microsoft letöltőközpontjából

A következő fájlok letölthetők a Microsoft letöltőközpontjából:

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A 2007-es Office rendszer SP3 szervizcsomagjának letöltése.
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Az Office Language Pack 2007 nyelvi csomag SP3 szervizcsomagjának letöltése.

A Microsoft terméktámogatási fájlok letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legfrissebb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva a fájl jogosulatlan módosítását.

A 2007-es Office rendszer SP3 szervizcsomagja fejlesztéseinek áttekintése

 • Azokat a dokumentumokat, amelyek egyéni biztonsági elrejtést igényelnek, nem adja vissza a rendszer az értesítések keresési lekérdezéseiben, még akkor sem, ha az értesítést létrehozó felhasználó láthatja és lekérheti ezeket a dokumentumokat. 
 • Bizonyos hibaüzenetek nem Unicode karakterei most már helyesen jelennek meg.
 • Négy új irodalomjegyzéki stílus áll rendelkezésre az „Idézetek és irodalomjegyzék” funkcióban: Harvard Anglia, IEEE, APA – hatodik kiadás és MLA – hetedik kiadás.
 • A szingapúri Outlook naptár most már a kínai újév ünnepét is tartalmazza.
 • Kijavítja a problémát, amelynek következtében az Excel 2007 néha összeomlik, amikor egy korábban az Excel egy újabb verziójában mentett Excel-munkafüzetet nyit meg. Ez akkor merül fel, ha a fájl olyan új funkciókat használ, amelyek nem állnak rendelkezésre a 2007-es Office rendszerben.
 • Kijavítja a francia szinonimaszótár reform előtti és utáni szabályokkal kapcsolatos hibáit.
 • Kijavítja azon problémákat, amelyek következtében a titkosítási beállítások nem konfigurálhatóak, amikor azokat a fájlformátum-kompatibilitási csomag átalakítójával és az Office 2003 termékkel vagy az Office egy korábbi verziójával használja.
 • Kijavítja azt a hibát, amelynek következtében összeomlik néha a rendszer, amikor egy Excel-munkafüzetet nyit meg az Excel programban, majd előnézetben tekinti meg azt a Windows Explorer betekintő ablaktábla funkciója segítségével.
 • Kijavítja azt a hibát, amelynek következtében az Excel szeletelőjének és menüszalagjának a testreszabása elveszik, amikor egy XLSX-fájlt először ment ODS-fájlként, majd XLSX-fájlként menti az Excel 2007 programban.

Ismert hibák és működésbeli változások
2591067 Ismert hibák, amelyeket a 2007-es Office rendszer SP3 szervizcsomagjának és a Windows SharePoint Services 3.0 SP3 szervizcsomagjának telepítése közben tapasztalhat

Technikai információk

A szervizcsomagról további információkat (beleértve az érintett fájlok listáját) a Microsoft tudásbázis alábbi cikkében találhat:
2591039 A 2007-es Office rendszer SP3 kiadásainak technikai adatai


A szervizcsomag eltávolítása

A 2007-es Microsoft Office rendszer Service Pack 3 szervizcsomagja támogatja az ügyfélfrissítések eltávolítását a parancssor és a 2007-es Microsoft Office rendszer Microsoft Service Pack Uninstall Tool eszköze segítségével. A Service Pack Uninstall Tool külön tölthető le. Az eszközről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:

954914 Microsoft Service Pack Uninstall Tool eszköz a 2007-es Microsoft Office rendszerhez
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2526086 - Utolsó ellenőrzés: 2011. október 27. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Basic 2007
 • Microsoft Office Enterprise 2007
 • Microsoft Office Professional 2007
 • Microsoft Office Professional Plus 2007
 • Microsoft Office Small Business 2007
 • Microsoft Office Standard 2007
 • Microsoft Office Ultimate 2007
Kulcsszavak: 
atdownload kbsurveynew kbexpertiseinter kbexpertisebeginner KB2526086
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com