Beskrivelse av oppdateringen for Microsoft Silverlight: 14 juni 2011

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2512827 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Introduksjon

Microsoft Silverlight er en kross- webleser, multi-miljø plugin-modul som gir neste generasjon av Microsoft .NET-baserte medie opplevelser og rike interaktive programmer for Internett. Denne artikkelen beskriver Silverlight 4 generell distribusjon versjonen 4.0.60531.0. Denne oppdateringen ble utgitt 14. juni 2011.

Informasjon om Silverlight

En oppdatering er tilgjengelig for Microsoft Silverlight. Denne oppdateringen gir et nytt Bygg (versjon 4.0.60531.0) som er en oppgradering til tidligere versjoner av Silverlight. Denne oppdateringen er inkludert i gjeldende installasjonsprogrammer for Silverlight. Hvis datamaskinen ikke har installert Silverlight, tilbys installasjonsprogrammet til deg av Microsoft Update eller av Windows Server Update Services (WSUS). WSUS Feature Pack vil snart være tilgjengelig.

Installasjonsinformasjon

Denne oppdateringen er tilgjengelig fra følgende kilder.

Silverlight-webområdet

Installasjonsprogrammet for Silverlight inneholder alle tidligere oppdateringer i tillegg til denne oppdateringen. Hvis du vil installere den nyeste versjonen av Silverlight på datamaskinen, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:

Microsoft update

Denne oppdateringen er også tilgjengelig for brukere av Microsoft Update. Hvis du har en tidligere versjon av Silverlight installert på datamaskinen, vil du bli tilbudt denne oppdateringen som "Oppdatering for Microsoft Silverlight (KB 2512827)."

Hvordan avinstallere Silverlight

Klikk her for å vise eller skjule detaljert informasjon

Slik skjuler du denne oppdateringen slik at den ikke vises på nytt

Klikk her for å vise eller skjule detaljert informasjon

Mer informasjon

Problemer som er løst i denne oppdateringen

Problem 1Sikkerhetsproblemet er beskrevet i følgende Microsoft Knowledge Base-artikkel:

2514842 MS11-039: Sikkerhetsproblem i .NET Framework og Microsoft Silverlight kan tillate ekstern kjøring av kode: 14 juni 2011

Problem 2Du kan ikke bruke tastaturet til å trykke en Silverlight knapp i Apple OS X 10,6 eller i Firefox 4.0.

problem 3Tenk deg følgende:
 • Du har en datamaskin som er koblet til flere skjermer.
 • Du åpner en side med Silverlight ved hjelp av Firefox 4.0.
 • Du flytter siden til en annen skjerm.
 • Du forsøker å vise siden i fullskjermmodus.
I dette scenariet vises siden i fullskjermmodus på forrige skjerm.

Problemet 4Tenk deg følgende:
 • Du har Windows Internet Explorer 8 sammen med Silverlight 4 GDR-1 eller en senere versjon av Silverlight installert på en datamaskin.
 • Du kjører et Silverlight 4 GDR-1-program som inneholder en egendefinert binding på datamaskinen. Bindingen er en avspørring dobbeltsidig binding-element som bruker en verdi for MultipleMessagesPerPoll . Denne verdien brukes under dobbeltsidig kommunikasjon.
 • HTTP-stakken er angitt til å bruke BrowserHttpWebRequest-objektet.
 • En meningsmåling når verdien for ServerPollTimeout og blir tidsavbrutt, og ingen operasjon stammer fra klientsiden.
I dette scenariet oppstår en feil.

Problemet 5Anta at et Silverlight 4-basert program har et DependencyObject -objekt som er angitt fra filtypen StaticResource markeringer. Markup-filtypen er i en mal. Når du kjører programmet, oppstår en minnelekkasje i malen.

Funksjonen som er lagt til av denne oppdateringenEn InjectClientInformation -egenskap er lagt til klassen LicenseAcquirer for navneområdet som System.Windows.Media. Egenskapen injects en samling av hashet pseudo unik Base64 strengverdier til en lisens utfordring på basis per domene og per datamaskin.

Instruksjoner for bruk av InjectClientInformation i ditt utviklingsmiljø
 1. Installere Silverlight-kjøretid
 2. Kopier System.Windows.dll fra C:\Program Files\Microsoft Silverlight\4.0.60531.0
 3. Lim inn en kopi av System.Windows.dll i c:\Programfiler\Microsoft Files\Reference Assemblies\Microsoft\Framework\Silverlight\v4.0Start VS 2010 og build/rebuild prosjektet

Referanser

Hvis du vil ha mer informasjon om Silverlight, går du til følgende Microsoft-webområder:
Silverlight-administrasjon
Microsoft Silverlight
Silverlight-ressurser for utviklere
Til å rapportere problemer om denne oppdateringen, eller for å sende tilbakemelding til Microsoft Silverlight utvikling team, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
Koble til Microsoft
Tredjepartsprodukter som denne artikkelen diskuterer, produseres av selskaper som er uavhengige av Microsoft. Microsoft gir ingen garantier, stilltiende eller på annen måte, om ytelsen eller påliteligheten til disse produktene.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2512827 - Forrige gjennomgang: 22. september 2014 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Silverlight 4
Nøkkelord: 
kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbinfo kbcip atdownload kbmt KB2512827 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2512827

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com