Netflix в Windows 7 Media Center може да възникне грешка, когато го започване на възпроизвеждането на видео след което инсталирате Internet Explorer 9 RC

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2512239 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Симптоми

След инсталираща назначена програма на Windows Internet Explorer 9 освобождавам кандидат (RC) на компютър, на който се изпълнява Windows 7, Netflix прилагането в Windows Media Center може да възникне грешка, когато приложението ще инициира видео възпроизвеждане.

Разрешение

За да разрешите този проблем, инсталирайте търговската версия на Internet Explorer 9. За да изтеглите Internet Explorer 9, посетете следния сайт на Microsoft:
http://Windows.Microsoft.com/IE9

Допълнителна информация

Продуктите на други разработчици, които се обсъждат в тази статия, са произведени Препоръчано от компании, които са независими Препоръчано от Microsoft. Microsoft не дава никаква гаранция, подразбираща се или друга, за производителността или надеждността на тези продукти.

Свойства

ID на статията: 2512239 - Последна рецензия: 19 ноември 2013 г. - Редакция: 4.0
Важи за:
  • Windows Internet Explorer 9
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Ultimate
Ключови думи: 
kbmt KB2512239 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2512239

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com