Beskrivning av uppdateringen för utökat skydd för autentisering för Outlook 2007

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2509470 - Visa produkter som artikeln gäller.
Meddelande
Den här uppdateringen återkallades av Microsoft och återlanseras inom kort. Om du installerar den aktuella uppdateringen kan användaren inte skriva ut med hjälp av rutan Förhandsgranska i Outlook.

Möjlig lösning

Du kanske kan lösa problemet genom att starta om Outlook och skriva ut direkt med hjälp av Office-knappen.
Visa alla | Dölj alla

Inledning

I den här artikeln beskrivs en icke-säkerhetsuppdatering som implementerar utökat skydd för autentisering i installationer av Microsoft Office Outlook 2007.

Mer Information

När utökat skydd för autentisering är aktiverat skickas autentiseringsförfrågningar både till huvudnamnen för tjänst (SPN, Service Principal Names) för den server som klienten försöker ansluta till, och, om den finns, till den yttre TLS-kanalen (Transport Layer Security) där den integrerade Windows-autentiseringen utförs.

Det krävs ingen konfigurering efter att du har installerat den här uppdateringen. När uppdateringen har installerats har Outlook 2007 automatiskt stöd för utökat skydd för autentisering om även uppdatering 968389 har installerats utan problem. Uppdatering 968389 är den grundläggande SSPI-uppdateringen (Security Support Provider Interface).

Om du vill veta mer om uppdatering 968389 klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
968389 Utökat skydd för autentisering
Mer information om utökat skydd för autentisering och hur du aktiverar funktionen, hittar du på följande Microsoft-webbplats:
Microsoft-säkerhetsmeddelande (973811) Utökat skydd för autentisering

Obs! Det här är en "FAST PUBLISH?-artikel som skapats direkt inom Microsofts supportorganisation. Informationen i artikeln tillhandahålls i befintligt skick för att besvara framtida frågor. På grund av den snabba framtagningen kan materialet innehålla typografiska fel och kan utan förvarning när som helst komma att omarbetas. Se användarvillkoren för andra hänsynstaganden.

Egenskaper

Artikel-id: 2509470 - Senaste granskning: den 27 april 2011 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Office Outlook 2007
Nyckelord: 
kbexpertiseinter kbsurveynew KB2509470

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com