ID članka: 2509316 - Oglejte si izdelke, na katere se nanaša ta članek.
Razširi vse | Zmanjšaj

SIMPTOMI

Ko namestite Outlook 2010 Standalone in Office 2010 Home and Student, nekaterih funkcij v programu Outlook ne morete uporabljati. Teme, oblikovanje tabel, orodja za preverjanje in Word Art na primer niso na voljo. Funkcija »Predogled prilog« je prav tako onemogočena.  

VZROK

Office 2010 Home and Student ste namestili kot »Zagon s klikom«. Outlook Standalone ne more prikazati funkcij programa Word, če se uporablja s tehnologijo »Zagon s klikom«.

REŠITEV

Če želite, da program Outlook 2010 Standalone omogoči funkcije, morate namestiti zbirko Office 2010 Home and Student s standardno namestitvijo MSI.

Če »Office 2010 – zagon s klikom« ne izpolnjuje vaših potreb, ga odstranite. Nato namestite standardno različico MSI za Office 2010. To naredite tako:

Odstranite različico »Zagon s klikom« sistema Office 2010

Za Windows XP
  1. Kliknite Start in Zaženi, v polje Odpri vnesite appwiz.cpl in pritisnite tipko ENTER.
  2. Na seznamu izberite program »Office – zagon s klikom« in nato kliknite Odstrani.
Za Windows Vista in Windows 7
  1. Kliknite Start, v polje Iskanje vnesite programi in funkcije in pritisnite tipko ENTER.
  2. Na seznamu izberite program »Office – zagon s klikom« in nato kliknite Odstrani.
Nameščanje sistema Office 2010 z možnostjo namestitve MSI

  1. Obiščite spletno mesto, kjer ste kupili Office 2010, in se vpišite z istim računom Live ID, kot ste ga uporabili pi nakupu sistema Office 2010.
  2. Nato na vrhu domače strani kliknite Moj račun, da odprete stran s prenosi za Office.
  3. Kliknite gumb Prenesi za zbirko, ki ste jo kupili, in nato pod gumbom Prenesi zdaj kliknite povezavo Dodatne možnosti.
  4. Izberite različico sistema Office 2010, ki na seznamu ni navedena kot program »Zagon s klikom«.

DODATNE INFORMACIJE

Celoten seznam funkcij, ki niso na voljo, kadar Outlook ne vidi programa Word, najdete na spletnem mestu http://office.microsoft.com/en-us/outlook-help/using-outlook-2010-with-or-without-word-2010-installed-HA010356483.aspx.
Obvestilo
Tudi ko namestite Home and Student MSI, funkcija »Teme« še vedno ni na voljo. To je znana težava, ki se ji ni mogoče izogniti. Če potrebujete to funkcijo, pridobite Office 2010 Home and Business ali katero koli drugo inventarno številko, ki vključuje Outlook skupaj s programom Word.
Note This is a "FAST PUBLISH" article created directly from within the Microsoft support organization. The information contained herein is provided as-is in response to emerging issues. As a result of the speed in making it available, the materials may include typographical errors and may be revised at any time without notice. See Terms of Use for other considerations.

Lastnosti

ID članka: 2509316 - Zadnji pregled: 30. september 2011 - Revizija: 1.0
VELJA ZA:
  • Microsoft Outlook 2010
Ključne besede: 
KB2509316

Pošlji povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com