Cikk azonosítója: 2509241 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A Windows 8-alapú vagy Windows 7-alapú számítógép indításakor - a Windows verziójától függően - a következő üzenet jelenik meg az asztal jobb alsó sarkában:

Windows 8.1:
Tesztmód Windows 8.1 build 9490

Windows 8:
Tesztmód Windows 8 build 9200
Windows 7
Tesztmód Windows 7 build 7600
Megjegyzés Az üzenetben lehet, hogy a Windows konkrétabb kiadása jelenik meg. Az üzenet szövege így például lehet: „Tesztmód Windows 8 Pro build 9200.”

Oka

Ez az üzenet azért jelenik meg, mert a számítógép tesztmódban fut. (A „További információk” részben bővebben is olvashat erről.)

A megoldás

Ha a probléma javítását automatikusan kívánja megvalósítani a Windows 7 rendszerben, lépjen az „Automatikus javítás” című részhez. Ha a probléma javítását saját kezűleg kívánja elvégezni a Windows 7 rendszerben, vagy ha a probléma javítását Windows 8 rendszerben szeretné megvalósítani, lépjen a „Kézi javítás” című részhez.

Automatikus javítás (csak Windows 7 rendszerben elérhető)

A probléma automatikus javításához kattintson A probléma javítása gombra vagy a hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az Automatikus javítás varázsló lépéseit.

A kép összecsukásaA kép kibontása
assets fixit1
A probléma javítása
Microsoft Fix it 50756
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets fixit2


Megjegyzések
 • Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven érhető el. Az automatikus javítás ugyanakkor a Windows többi nyelvi változatával is működik.
 • Ha ezt a cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, az automatikus javítást mentse egy USB-meghajtóra vagy CD-re, és azon a számítógépen futtassa, amelyen a hiba jelentkezik.

Ezt követően folytassa az olvasást a „Megoldódott a probléma?” című résszel.

Kézi javítás

Windows 8

A kép összecsukásaA kép kibontása
assets folding start collapsed
A probléma saját kezű javításához Windows 8 rendszerben kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Pöccintsen befelé a képernyő jobb széléről, kattintson vagy koppintson a Keresés mezőre, majd írja be a cmd parancsot. Másik lehetőség, ha a Start képernyőn írja be a CMD parancsot.
 2. A keresési eredmények mezőben koppintson a Parancssor gombra, és tartsa nyomva azt, vagy kattintson rá jobb gombbal. Válassza ki a Futtatás rendszergazdaként parancsot a képernyő alján megjelenő menüben.

  Megjegyzés A Felhasználói fiókok felügyelete párbeszédpanel megjelenésekor koppintson vagy kattintson az Igen gombra.
 3. Írja be a Parancssori ablakba a következő parancsot, majd nyomja le az Enter billentyűt:

  bcdedit -set TESTSIGNING OFF
 4. A művelet megerősítése után zárja be a Parancssori ablakot.
 5. Mentse el a még nem mentett munkákat, majd indítsa újra a számítógépet.
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets folding end collapsed

Windows 7

A kép összecsukásaA kép kibontása
assets folding start collapsed
A probléma saját kezű javításához Windows 7 rendszerben próbálja ki az alábbi módszereket - a cikkben említett sorrendben.
1. módszer
 1. Kattintson a Start gombra, majd írja be a cmd parancsot a Keresés mezőbe.
 2. A Programok területen kattintson a jobb gombbal a cmd.exe ikonra, majd válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget.
 3. Írja be a parancssorba a következő szöveget, majd nyomja le az ENTER billentyűt:

  bcdedit /set TESTSIGNING OFF
 4. Zárja be a parancssori ablakot, majd indítsa újra a számítógépet.
Megjegyzés Ha a fentiek nem oldják meg a problémát, folytassa a 2. módszerrel.
2. módszer
 1. Kattintson a Start gombra, majd írja be a Keresés mezőbe a cmd szöveget.
 2. A Programok területen kattintson a jobb gombbal a cmd.exe ikonra, majd válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget.
 3. A parancssorba írja a következő parancsokat, az Enter billentyűt minden parancs után lenyomva:

  bcdedit.exe -set loadoptions ENABLE_INTEGRITY_CHECKSbcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF
 4. Zárja be a parancssori ablakot, majd indítsa újra a számítógépet.
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets folding end collapsed

Megoldódott a probléma?

 • Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma. Ha a probléma megoldódott, nincs más teendője. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.
 • Örömmel várjuk visszajelzését. Ha az itt ismertetett megoldással kapcsolatban visszajelzést küldene, illetve problémát szeretne bejelenteni, szóljon hozzá az automatikus javítással foglalkozó bloghoz, vagy küldjön egy e-mailt.

További információ

A tesztmód üzenet azt jelzi, hogy a számítógépen elindul az operációs rendszer tesztaláírás mód. A tesztmód olyan alkalmazás telepítésekor fordulhat elő, amelynek illesztőprogramjai nincsenek digitálisan aláírva a Microsoft által, és az alkalmazás még a tesztelés szakaszában van.

A Microsoft azért adta hozzá a tesztmódot a Windows rendszerhez, hogy a felhasználók hitelesítési tanúsítvány nélkül tesztelhessék a programokat.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2509241 - Utolsó ellenőrzés: 2014. május 29. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows 8 Enterprise
 • Windows 8 Pro
 • Windows 8
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 8.1 Enterprise
 • Windows 8.1 Pro
Kulcsszavak: 
kbfixme kbmsifixme KB2509241
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com