MS11-023: Az Open XML File Format Converter for Mac 1.1.9-es verziójának biztonsági frissítése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2505935
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Bevezetés

A Microsoft közzétette az MS11-021, az MS11-022 és az MS11-023 jelű biztonsági közleményt, amelyek az Open XML File Format Converter for Mac biztonsági frissítéseire vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazzák. A közlemények teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/MS11-021.mspx
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/MS11-022.mspx
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/MS11-023.mspx
Az Open XML konverterrel átalakíthatja az Office 2008 for Mac vagy a Windows rendszerhez készült 2007-es Microsoft Office rendszerben létrehozott Open XML formátumú fájlokat, hogy azok megnyithatók, szerkeszthetők és menthetők legyenek az Office for Mac korábbi verzióiban. Az Open XML konverterrel Open XML formátumú Word-dokumentumok, Excel-munkafüzetek és PowerPoint-bemutatók alakíthatók át oly módon, hogy a fájlok megnyithatók és szerkeszthetők legyenek a Microsoft Office 2004 for Mac alkalmazásaiban. A fájlok átalakítására és megnyitására egyenként is van mód, de egyszerre több fájllal is elvégezhető a művelet.

További információk a biztonsági frissítésről

Részletes tudnivalók a frissítéssel kapcsolatban

Ez a frissítés stabilitási és teljesítménybeli fejlesztéseket, valamint olyan javításokat tartalmaz, amelyek megszüntetik azokat a biztonsági réseket, amelyeket a támadók kártékony kódok segítségével a számítógép memóriatartalmának felülírásához használhatnak.

A frissítés letöltése

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontjából:

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Az Open XML File Format Converter for Mac 1.1.9 frissítőcsomag letöltése

Kiadás dátuma: 2011. április 12.

A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Fájlinformációk

A fájlok teljes listájának megjelenítéséhez kattintson duplán a telepítőprogramra, majd válassza a File (Fájl) menü Show Files (Fájlok megjelenítése) parancsát.

Megjegyzés: Az Open XML File Format Converter for Mac 1.1.9-es verziójú frissítése a Microsoft Automatikus frissítések szolgáltatásán keresztül is elérhető. Az automatikus frissítési szolgáltatás a Microsoft-szoftvereket automatikusan frissítő program.

Az Office 2004 for Mac programcsomagról a Microsoft alábbi webhelyén talál további információt:
http://www.microsoft.com/mac

Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2505935 - Utolsó ellenőrzés: 2011. április 20. - Verziószám: 1.0
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin atdownload kbexpertiseinter KB2505935
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com