MS11-066: A Microsoft Chart Controls for .NET Framework 3.5 Service Pack 1 biztonsági frissítésének leírása: 2011. augusztus 9.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2500170
Érintett programok
A cikk a következő Microsoft termékre vonatkozik:
  • Microsoft Chart Controls for Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS11-066 jelű biztonsági közleményt, amelynek teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak az 1-866-PCSAFETY számon:
(helyi telefonszámok)
Más országokban élő ügyfeleinket arra kérjük, lépjenek kapcsolatba a Microsoft helyi képviseletével. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről az alábbi nemzetközi támogatási webhelyen tájékozódhat:
http://www.microsoft.com/hun/protect/default.mspx
Az észak-amerikai ügyfelek továbbá ingyenes és korlátlan e-mailes, illetve csevegőprogramon keresztüli egyedi támogatást is kaphatnak a Microsoft alábbi webhelyén:
https://support.microsoft.com/oas/default.aspx?ln=hu&prid=7552&st=1&wfxredirect=1&sd=gn
A vállalati ügyfelek a szokásos támogatási csatornáikon keresztül kaphatnak támogatást a biztonsági frissítésekhez.

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák

  • Alapértelmezés szerint ez a frissítés egy naplófájlt próbál meg írni a beállításjegyzékben meghatározott ideiglenes könyvtárba (%USERPROFILE%\Local Settings\Temp). Ha ez a könyvtár nem létezik vagy nem elérhető, a telepítés sikertelen lesz. A hiba elhárításához próbálja meg a következőt:
    • Futtassa parancssorból a telepítést és adja meg egy könyvtár érvényes elérési útját, ahová a naplófájlt írni lehet. A következő parancsban például a <könyvtár> szó helyére egy érvényes elérési út kerül, mint amilyen a C:\Temp:
      MSChart_KB2500170.exe /log <könyvtár>

A biztonsági frissítés telepítésének előfeltételei

A biztonsági frissítés telepítésének nincsenek előfeltételei.

Újraindítás szükségessége

A biztonsági frissítés telepítése után szükség lehet a számítógép újraindítására.

Biztonsági frissítések helyettesítése

Ez a biztonsági frissítés nem helyettesít más, korábban kiadott biztonsági frissítést.

Fájlinformációk

A biztonsági frissítés angol nyelvű (egyesült államokbeli) változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja a cikkben egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva, A fájlinformációkban szereplő dátumok és időpontok helyi idő szerint jelennek meg a számítógépen. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
A Microsoft Chart Controls for Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 összes támogatott verziójához
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File NameVersionDateTimeSize
System.web.datavisualization.design.dll3.5.30729.568102-May-201105:0481,920
System.web.datavisualization.dll3.5.30729.568102-May-201105:041,728,512
System.windows.forms.datavisualization.design.dll3.5.30729.568102-May-201105:0473,728
System.windows.forms.datavisualization.dll3.5.30729.568102-May-201105:041,753,088
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2500170 - Utolsó ellenőrzés: 2011. augusztus 12. - Verziószám: 1.0
Kulcsszavak: 
kbexpertiseinter kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbsecvulnerability kbfix kbbug kbsurveynew KB2500170
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com