Mesaj de eroare când un utilizator încearcă să meargă deconectat din Microsoft Dynamics CRM Client pentru Outlook: "eroare în timpul ștergerea de date"

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2496443 - View products that this article applies to.
Înștiințare
Important Acest articol conține informații despre cum să modificați registry-ul. Asigurați-vă că copierea de rezervă registry înainte de a se modifica. Asigurați-vă că știți să restabiliți registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul de rezervă, restabilirea, și modificați registry-ul, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
322756 Cum la spre spate sus și restaurarea registry în Windows
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu:
 • Un computer client este utilizat de mai mulți utilizatori sau utilizat într-un mediu Terminal Server sau Citrix.
 • Un utilizator merge offline. Apoi, un al doilea utilizator clicuri Du-te în mod neconectat.

În acest scenariu, al doilea utilizator nu poate merge offline. De fapt, nici alți utilizatori pot merge offline. În plus, primiți următorul mesaj de eroare:

Eroare în timpul ștergere acoperire de date. Contactați administratorul Microsoft Dynamics CRM pentru asistență și încercați merge offline din nou.

CAUZĂ

Un singur utilizator poate fi configurat pentru a merge offline în Microsoft Dynamics CRM Client pentru Microsoft Office Outlook.

REZOLUȚIE

Acest comportament este cel proiectat. Microsoft Dynamics CRM 2011, puteți instala și apoi să configureze clientul Microsoft Dynamics CRM pentru Outlook. Apoi, puteți instala componentele offline făcând clic pe Du-te în mod neconectat buton.

Dacă nu doriți ca utilizatorii să poată să faceți clic pe Du-te în mod neconectat buton, puteți utiliza una din următoarele opțiuni.

Opțiunea 1


Eliminați permisiunile merge Offline pentru utilizatorii care nu doriți să fi capabil pentru a vedea Du-te în mod neconectat buton. Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Pentru un utilizator care are permisiunea de a modifica un rol de securitate CRM, faceți clic pe Setări, faceți clic pe administrarea, și apoi faceți clic pe Roluri de securitate.
 2. Faceți clic pentru a deschide rolul de securitate pe care trebuie să modificați. (De exemplu, faceți clic pe Managerul de vânzări)
 3. Faceți clic pe fila Managementul de afaceri , și apoi faceți clic pe pentru a debifa Merge Offline casetă de selectare în secțiunea Privilegiile diverse .
 4. Faceți clic pe Salvare, apoi faceți clic pe închide.

  Notă Ea poate lua 5 minute sau mai mult înainte de butonul dispare din bara de client dacă clientul este configurat deja.

Opțiunea 2


Nu fi de acord Du-te în mod neconectat butonul pentru toți utilizatorii de pe fiecare computer, și a instala apoi clientul Microsoft Dynamics CRM pentru Outlook împreună utilizând comutatorul disableofflinecapability . Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Faceți clic pe Start, faceți clic pe Executare, și apoi tastați calea fișierului Setupclient.exe.
 2. se /disableofflinecapability comuta pentru a instala Microsoft Dynamics CRM Client pentru Outlook. (De exemplu, utilizați comanda c:\Client\i386\SetupClient.exe /disableofflinecapability .)
 3. Faceți clic pe Instalare acum sau dacă utilizați comutatorul q pentru a face o instalare liniștită fără prompturi de utilizator.

Opțiunea 3


Avertizare Ar putea apărea probleme grave dacă modificați registry incorect utilizând Registry Editor sau utilizând o altă metodă. Aceste probleme ar putea necesita că reinstala?i sistemul de operare. Microsoft nu poate garanta că aceste probleme pot fi rezolvate. Modificați registry-ul la propriul risc.

Dacă ați instalat deja Microsoft Dynamics CRM Client pentru Outlook, aveți posibilitatea să modificați cheile de registry LightClient astfel încât să nu vedeți orice utilizatori noi care executați configurația Du-te în mod neconectat buton. Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Faceți clic pe Start, faceți clic pe a alerga, tip Regedit, și apoi faceți clic pe ok.
 2. Identificați următoarea subcheie de registry:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSCRMClient
 3. Faceți clic dreapta pe cheie de registry LightClient, și apoi faceți clic pe Modificare.
 4. Schimbarea Valoarea 1, selectați zecimal, și apoi faceți clic pe OK.
 5. Porniți clientul Microsoft Dynamics CRM pentru Outlook.

  Notă Ea poate lua 5 minute sau mai mult înainte de butonul dispare din bara de client dacă clientul este configurat deja.
 6. Identificați următoarea subcheie de registry:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSCRMClient

  NotăDacă utilizați un computer client pe 64 de biți și au un 3-bit traducere de Microsoft Office instalate, subcheia de registry corectă este după cum urmează:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\MSCRMClient
 7. Faceți clic dreapta pe cheie de registry LightClient , și apoi faceți clic pe Modificare.
 8. Schimbarea Valoarea 1, selectați zecimal, și apoi faceți clic pe OK. Atunci când se execută o noua configurație, Du-te în mod neconectat butonul vor fi eliminate.

NotăCând modificați intrarea registry în HKEY_CURRENT_USER, modificarea va afecta numai utilizatorului care este conectat în prezent. Pentru a aplica modificarea la mai mulți utilizatori, localizați lor de înregistrare în conformitate cu HKEY_Users\. Sau, se aplică cheia utilizând o politică de grup pentru utilizatori mai multe/alte.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Dacă un utilizator a plecat deja offline și un alt utilizator trebuie să poată merge offline pe același computer, trebuie să drop baza acoperire de date la utilizator anterioare. Pentru mai multe informații despre cum să renunțe la o bază acoperire de date SQL Express, vizitați următorul site Rețea Microsoft pentru dezvoltatori (MSDN):

http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/ms178613.aspx

Proprietă?i

ID articol: 2496443 - Ultima examinare: 8 iunie 2012 - Revizie: 0.1
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Dynamics CRM 2011
 • Microsoft Dynamics Live CRM Professional Edition
 • Microsoft Dynamics CRM for Microsoft Office Outlook with Offline Access
Cuvinte cheie: 
kbmbsmigrate kbsurveynew kbmt KB2496443 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2496443

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com