Η εισαγωγή μιας λύσης ενδέχεται να αποτύχει στο Microsoft Dynamics CRM 2011

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2491352 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να εισαγάγετε μια λύση στο Microsoft Dynamics CRM 2011, η εισαγωγή δεν μπορεί να είναι επιτυχής. Επιπλέον, ενδέχεται να λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

0x80048298 - System.Web.Services.Protocols.SoapException: Ο ορισμός της έκθεσης δεν είναι έγκυρο. Λεπτομέρειες: Ο ορισμός αναφοράς έχει ένα μη έγκυρο προορισμό χώρος ονομάτων 'http://schemas.microsoft.com/sqlserver/reporting/2010/01/reportdefinition' που δεν μπορούν να αναβαθμιστούν.

στο Microsoft.ReportingServices.WebServer.ReportingService2005Impl.CreateReport (συμβολοσειρά έκθεση, γονική ακολουθία χαρακτήρων, αντικατάσταση Boolean, Byte [] Ορισμός, [ιδιότητα] ιδιότητες, προειδοποίηση [] & προειδοποιήσεις)

στο Microsoft.ReportingServices.WebServer.ReportingService2005.CreateReport (συμβολοσειρά έκθεση, γονική ακολουθία χαρακτήρων, αντικατάσταση Boolean, Byte [] Ορισμός, [ιδιότητα] ιδιότητες, προειδοποίηση [] & προειδοποιήσεις)


Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή ένα από τη λύση προσαρμοσμένων αναφορών δημιουργείται στο SQL Reporting Services 2008 R2. Η πρώτη ενότητα το μήνυμα λάθους σημαίνει ότι η αναφορά που δημιουργήθηκε στην SQL Reporting Services 2008 R2. Εάν προσπαθήσετε να εισαγάγετε τη λύση σε ένα περιβάλλον CRM που έχει ρυθμιστεί με χρήση SQL Reporting Services 2008, λαμβάνετε το μήνυμα λάθους επειδή ο χώρος ονομάτων του αυτή η έκδοση δεν υποστηρίζει το σχήμα SQL Reporting Services 2008 R2.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Η μέθοδος 1

Εισαγάγετε τη λύση σε ένα περιβάλλον που έχει ρυθμιστεί με χρήση SQL Reporting Services 2008 R2.

Μέθοδος 2

Για να δημιουργήσετε την ίδια αναφορά σε ένα περιβάλλον SQL Reporting Services 2008. Στη συνέχεια, αποστείλετε νέα αναφορά στο Microsoft Dynamics CRM και περιλαμβάνουν νέα αναφορά στη λύση σας.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2491352 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.2
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Dynamics CRM 2011
  • Microsoft Dynamics Live CRM Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmbsmigrate kbsurveynew kbprb kbmt KB2491352 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2491352

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com