A grafikus kiszámítómodul biztonsági rése távolról végrehajtott kódfuttatást tehet lehetővé

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2490606
Figyelem
A jelen cikkben ismertetett biztonsági frissítést egy újabb frissítés váltotta fel. A probléma elhárításával a Microsoft MS11-006 jelű biztonsági közleménye foglalkozik.
A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
2483185 MS11-006: A Windows rendszerhéj grafikus processzorának biztonsági rése távolról végrehajtott kódfuttatást tehet lehetővé
Az összes kibontása | Az összes összecsukása
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2490606 - Utolsó ellenőrzés: 2011. február 14. - Verziószám: 3.0
Kulcsszavak: 
kbinfo kbsecvulnerability kbsecurity kbexpertiseinter kbsecadvisory kbfixme kbmsifixme KB2490606
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com