Microsoft-beveiligingsadvies: Beveiligingsprobleem in Internet Explorer kan leiden tot uitvoering van externe code

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2488013
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Inleiding

Microsoft heeft een Microsoft-beveiligingsadvies voor IT-professionals over dit probleem uitgebracht. Dit beveiligingsadvies bevat aanvullende beveiligingsinformatie. Het beveiligingsadvies kunt u vinden op de volgende website van Microsoft:
http://www.microsoft.com/netherlands/technet/security/advisory/2488013.mspx

Als u het probleem door ons wilt laten oplossen, gaat u naar de sectie 'Het probleem voor mij oplossen'.

Het probleem voor mij oplossen

De Fix it-oplossing die in deze sectie wordt beschreven, is niet bedoeld als vervanging voor een beveiligingsupdate. Het is aan te raden altijd de nieuwste beveiligingsupdates te installeren. In bepaalde scenario's kan deze Fix it-oplossing echter als tijdelijke oplossing dienen.

Ga voor meer informatie over deze oplossing naar de volgende webpagina van Microsoft-beveiligingsadvies:
http://www.microsoft.com/netherlands/technet/security/advisory/2488013.mspx
In dit beveiligingsadvies vindt u meer informatie over het probleem, waaronder:
 • De scenario's waarin u de tijdelijke oplossing kunt toepassen of uitschakelen.
 • Beperkende factoren.
 • Tijdelijke oplossingen.
 • Veelgestelde vragen.
U vindt deze informatie door te zoeken naar de kop 'Mitigating Factors and Suggested Actions' (Beperkende factoren en voorgestelde acties) en vervolgens de sectie Tijdelijke oplossingen uit te vouwen.

Fix it-oplossing voor trapsgewijze opmaakmodellen

Deze Fix it-oplossing voegt een controle toe om te controleren of een trapsgewijs opmaakmodel weldra recursief zal worden geladen. Als dit het geval is, wordt het laden van het trapsgewijze opmaakmodel door de Fix it-oplossing geannuleerd. Deze Fix it-oplossing maakt gebruik van een voorziening die meestal wordt gebruikt voor compatibiliteitscorrecties van toepassingen. Deze functie kan de instructies wijzigen van een bepaalde binary wanneer deze is geladen. Ga voor meer informatie over de sectie Custom Fix Databases (Databases met aangepaste oplossingen) naar de volgende Microsoft-websites: Als u deze Fix it-oplossing wilt in- of uitschakelen, klikt u op de knop Fix it, op de koppeling onder de kop Inschakelen of onder de kop Uitschakelen. Klik op Uitvoeren in het dialoogvenster Bestand downloaden en volg de stappen in de wizard.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
InschakelenUitschakelen
Dit probleem oplossen
Microsoft Fix it 50591
Dit probleem oplossen
Microsoft Fix it 50592

Bekende problemen

 • De Fix it-oplossing kan enige problemen met de prestaties veroorzaken vanwege de verhoogde mate van controle om het laden van de CSS-bestanden te blokkeren.

Opmerkingen

 • Deze Fix it-oplossing is bijgewerkt op 1 februari 2011, zodat de Fix it-oplossing kan worden geïnstalleerd door de LocalSystem-account.
 • Vóór 11 januari 2011 22:30 uur (Pacific Time), verwezen de koppelingen van Fix it ten onrechte naar de oplossing voor KB2490606. Als u voor die tijd de oplossing van deze pagina hebt geïnstalleerd, moet u de oplossing installeren waarnaar de huidige koppeling in dit artikel verwijst.
 • Deze wizards zijn mogelijk alleen beschikbaar in het Engels. De automatische correcties werken echter ook voor andere taalversies van Windows.
 • Als u niet op de computer werkt waarop het probleem optreedt, kunt u de automatische correctie opslaan op een flashstation of een cd, zodat u de correctie kunt uitvoeren op de computer waarop sprake is van het probleem.
 • U moet beveiligingsupdate 2416400 installeren om deze Fix it-oplossing te kunnen gebruiken. Beveiligingsupdate 2416400 is uitgebracht op 14 december 2010 en wordt beschreven in MSRC-bulletin MS10-090.
 • Deze Fix it-oplossing moet handmatig worden verwijderd voordat u een cumulatieve beveiligingsupdate voor Internet Explorer, die een software-fix voor dit beveiligingsprobleem bevat, toepast.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2488013 - Laatste beoordeling: vrijdag 4 februari 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbexpertiseinter kbinfo kbsecadvisory kbsecurity kbsecvulnerability kbmsifixme kbfixme KB2488013

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com