Biztonsági tanácsokat tartalmazó dokumentum (Microsoft Security Advisory): Az Internet Explorer biztonsági rése távolról végrehajtott kódfuttatást tehet lehetővé

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2488013 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft a cikkben tárgyalt problémáról kiadott egy informatikai szakembereknek szóló, biztonsági tanácsokat tartalmazó dokumentumot a Microsoft Security Advisory dokumentumgyűjteményben. A biztonsági tanácsokat tartalmazó dokumentum további, biztonsággal kapcsolatos információkat ad erről a problémáról. A dokumentumot a Microsoft alábbi webhelyén találja:
http://www.microsoft.com/technet/security/advisory/2488013.mspx

Ha azt szeretné, hogy a probléma megoldása automatikusan történjen, lépjen tovább az Automatikus javítás című részhez.

Automatikus javítás

Az ebben a részben ismertetett automatikus javítási megoldás nem helyettesít más biztonsági frissítést. Ajánlott mindig beszerezni a legújabb biztonsági frissítéseket. Ez az automatikus javítás azonban egyes esetekben kerülő megoldásként szolgálhat.

A kerülő megoldásról a biztonsággal foglalkozó Microsoft Security Advisory dokumentumgyűjteményben talál bővebb tájékoztatást:
http://www.microsoft.com/technet/security/advisory/2488013.mspx
A dokumentum további információkat tartalmaz a problémáról, valamint az alábbiakkal is foglalkozik:
 • Helyzetek, amikor alkalmazhatja, illetve amikor letilthatja a kerülő megoldást
 • A hibát enyhítő tényezők
 • Kerülő megoldások
 • Gyakori kérdések
Ezen információ megtekintéséhez keresse meg a Mitigating Factors and Suggested Actions (A hibát enyhítő tényezők és javasolt műveletek) alcímet, és bontsa ki a Workarounds (Kerülő megoldások) csomópontot.

Javítási megoldás rekurzív lépcsőzetes stíluslapokhoz

A javítási megoldás alkalmazása után ellenőrzi, hogy a lépcsőzetes stíluslapok betöltése rekurzív módon fog-e megtörténni. Ha ez a helyzet, a megoldás leállítja a lépcsőzetes stíluslap betöltését. Ez a megoldás egy olyan szolgáltatás előnyeit használja ki, amelyet általában alkalmazáskompatibilitási javításokhoz használnak. Ez a szolgáltatás betöltésekor képes módosítani egy adott bináris fájl utasításait. Az egyéni javítási adatbázisokról a Microsoft alábbi webhelyein tájékozódhat: A javítási megoldás engedélyezéséhez vagy letiltásához kattintson a Fix it gombra, illetve az Engedélyezés vagy a Letiltás alcím alatti hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az automatikus javítási varázsló lépéseit.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
EngedélyezésLetiltás
A probléma javítása
Microsoft Fix it 50591
A probléma javítása
Microsoft Fix it 50592

Ismert problémák

 • A CSS-fájlok betöltésének blokkolásához szükséges további ellenőrzések miatt a javítási megoldás kisebb teljesítményproblémákat okozhat.

Megjegyzések

 • A javítási megoldást 2011. február 1-én frissítettük, így most már a LocalSystem fiókkal is telepíthető a frissítés.
 • Közép-európai idő szerint 2011. január 12. 7:30 óra előtt az ezen az oldalon található hivatkozások helytelenül a KB2490606 jelű javításra mutattak. Ha a javítást erről az oldalról az említett időpont előtt telepítette, telepítse újra a javítást a jelen cikkben szereplő aktuális hivatkozásra kattintva.
 • Előfordulhat, hogy a varázslók csak angol nyelven érhetők el, az automatikus javítások ugyanakkor a Windows többi nyelvi verziójával is működnek.
 • Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, mentse az automatikus javítást egy flash meghajtóra vagy CD lemezre, majd futtassa azon a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezik.
 • A javítási megoldás alkalmazásához a számítógépen telepítve kell lennie a 2416400. számú biztonsági frissítésnek. A 2416400. számú biztonsági frissítés 2010. december 14-én jelent meg, és az MSRC MS10-090 jelű közleménye ismerteti.
 • Mielőtt telepítené az Internet Explorer egy olyan jövőbeli összegző biztonsági frissítését, amely megoldást tartalmaz erre a biztonsági résre, a javítási megoldást kézzel el kell távolítani.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2488013 - Utolsó ellenőrzés: 2011. május 14. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Internet Explorer 7
 • Windows Internet Explorer 8
Kulcsszavak: 
kbexpertiseinter kbinfo kbsecadvisory kbsecurity kbsecvulnerability kbmsifixme kbfixme KB2488013
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com