Cum la spre manual uninstall Microsoft Security Essentials 2.0.1963 dacă nu se poate dezinstala utilizând elementul Adăugare sau eliminare programe

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2483120
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Acest articol descrie cum se dezinstalează Microsoft Security Essentials, dacă se poate dezinstala din Control Panel utilizând elementul Adăugare sau eliminare programe sau elementul de programe ?i caracteristici în Windows Vista și Windows 7. Vă recomandăm că vă verificați că nu se poate dezinstala utilizând Adăugare sau eliminare programe în primul rând.

Notă Producție versiuni de Microsoft Security Essentials începe cu numărul 2. Utilizați acest articol din bază de cunoștințe, numai în cazul în care se execută Microsoft Security Essentials versiunea 2 sau mai târziu. Nu utilizați acest articol din bază de cunoștințe pentru Beta sau pentru versiunile care începe cu numărul 1. Pentru informații despre cum la spre uninstall Microsoft Security Essentials versiunea 1, vizitați:

2435760 Cum la spre manual uninstall Microsoft Security Essentials 1.0.1963 dacă nu se poate dezinstala utilizând elementul Adăugare sau eliminare programe

Rezoluție

Notă software antivirus este proiectat pentru a vă proteja computerul împotriva virușilor. Nu trebuie să descărcați sau să deschide?i fi?iere din surse în care nu aveți încredere, vizitați site-uri web să nu încredere, sau deschide atasamente de e-mail atunci când software antivirus este dezactivat. Pentru mai multe informații despre virușii de computer, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
129972 Virușii de computer: descriere, prevenire și recuperare

Acest articol descrie cum se dezinstalează Microsoft Security Essentials, dacă se poate dezinstala din Control Panel utilizând elementul Adăugare sau eliminare programe sau elementul de programe ?i caracteristici în Windows Vista și Windows 7. Vă recomandăm că vă verificați că nu se poate dezinstala utilizând Adăugare sau eliminare programe în primul rând.

Ați putea găsi mai ușor să urmați pașii Dacă imprimați acest articol în primul rând.

În primul rând, verificați că nu se poate dezinstala Microsoft Security Essentials prin Adăugare sau eliminare programe în Windows XP sau elementul de programe ?i caracteristici în Windows Vista și Windows 7. Pentru aceasta, urmați acești pași:

Windows XP
 1. Faceți clic pe Start, faceți clic pe alerga, tip appwiz.cpl în caseta de text a alerga , și apoi faceți clic pe OK.
 2. Microsoft Security Essentials, și apoi atunci pocnitură Uninstall.
 3. Reporniți computerul, și apoi mergeți la secțiunea "Pasul 3: reinstalați Microsoft Security Essentials".
Windows Vista sau Windows 7
 1. Faceți clic pe colaps butonul Start și în Căutare programe și fișiere text cutie, tip Appwiz.cpl, și apoi apăsați ENTER.
 2. Microsoft Security Essentials, și apoi atunci pocnitură Uninstall.
 3. Reporniți calculatorul și accesați secțiunea "Pasul 3: reinstalați Microsoft Security Essentials".
Dacă ați fost capabil să dezinstalați Microsoft Security Essentials utilizând pașii anteriori, ați terminat. Dacă ați fost în imposibilitatea de a dezinstala Microsoft Security Essentials, este posibil să aveți probleme cu casetă de dialog Adăugare sau eliminare programe , și anumite componente Microsoft Security Essentials nu poate fi dezinstalat. În aceste cazuri, poate fi imposibil să reinstalați Microsoft Security Essentials.

Să-mi rezolv singur

Notă Tu trebuie să fie conectat la Windows cu un cont de utilizator care este administrator al computerului pentru a finaliza această metodă. Dacă acesta este computerul personal, sunt probabil deja logat pe un cont de administrator. Dacă acesta este un computer care este parte a unei rețele, s-ar putea trebuie să întrebați administrator de sistem pentru ajutor. Pentru a verifica că sunteți conectat la Windows cu un cont de utilizator care este administrator al computerului, vizitați următorul site Web Microsoft:

http://support.Microsoft.com/GP/admin

Pentru a dezinstala Microsoft Security Essentials dacă nu se poate dezinstala utilizând Adăugare sau eliminare programe sau elementul de programe ?i caracteristici , urmați acești pași.

Pasul 1: copiere de rezervă a registry-ului

Importante Acest secțiune, metodă sau activitate conține pași care vă spune cum să modificați registry. Cu toate acestea, grave probleme ar putea apărea dacă modificați registry incorect. Prin urmare, asigurați-vă că urmați acești pași cu atenție. Pentru protecția adăugată, face o copiere de rezervă registry înainte de a modifica aceasta. Apoi, aveți posibilitatea să restabiliți registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul de rezervă și restabilirea registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft sau Ferestre ajutor și cum să:

322756 Cum să face o copiere de rezervă și restabilirea registry-ului din Windows (Windows XP)

copiere de rezervă a registry-ului (Windows Vista)

copiere de rezervă a registry-ului (Windows 7)

Pentru face o copiere de rezervă registry, urmați acești pași, în funcție de sistemul de operare care se execută.

Windows XP
 1. Faceți clic pe Start, faceți clic pe Run, tastați regedit în caseta text, apoi apăsați ENTER.
 2. În panou de navigare (panoul din stânga) a Registry Editor, calculator, și apoi atunci pocnitură Export.

Windows Vista sau Windows 7
 1. Faceți clic pe butonul Start , apoi tastați regedit în caseta text Căutare programe și fișiere . Faceți clic pe Regedit.
 2. Faceți clic pe Regedit.
 3. În panou de navigare (panoul din stânga) a Registry Editor, calculator, și apoi atunci pocnitură Export.
Pasul 2:Șterge subcheile de registry pentru Microsoft Security Essentials

Pentru a ne șterge subcheile de registry pentru Microsoft Security Essentials, du-te la "Fix it pentru mine"secțiune. Dacă tu prefer la spre fix this problemă-te, du-te la "Să-mi rezolv singur"secțiune.

Fix it pentru mine

Pentru a remedia această problemă automat, faceți clic pe Fix it buton sau link-ul. Apoi faceți clic pe alerga în casetă de dialog File Download , și urmați pașii din Expertul Fix it .
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets fixit1
Remedia această problemă
Microsoft Fix it 50692
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets fixit2

Note
 • Acest expert poate fi doar în limba engleză. Cu toate acestea, fix automat, de asemenea, funcționează pentru alte versiuni lingvistice ale Windows.
 • Dacă nu sunteți pe computerul care are problema, salvați Fix o soluție pentru o unitate flash sau pe un CD și apoi rulați-l pe computerul care are problema.

Apoi, du-te la "Acest lucru au rezolvat problema?"secțiune.

Să-mi rezolv singur


Opri procesul Microsoft Security Essentials:
 1. Deschide Task Manager. Pentru aceasta, urmați acești pași, în funcție de sistemul de operare care se execută:
  1. Pentru Windows XP:
   1. Faceți clic pe Start, faceți clic pe Run, tastați taskmgr, și apoi faceți clic pe OK.
  2. Pentru Windows 7 și pentru Windows Vista:
   1. Faceți clic pe butonul Start , și apoi atunci tip taskmgr în caseta de text Search Programs and Files .
 2. Faceți clic pe fila de proces .
 3. Găsiți intrarea de fișier msseces.exe . Intrare, și apoi atunci pocnitură Sfîrșit proces. Dacă apare o cadru fereastră de confirmare, faceți clic pe End Process.
Opri și dezactiva serviciul Microsoft Security Essentials:
 1. Pe Windows XP, faceți clic pe Start, sau pe Windows Vista sau Windows 7, faceți clic pe butonul Start , și apoi faceți clic pe Run.
 2. Tip net stop msmpsvc, și apoi apăsați ENTER.
 3. Pe Windows XP, faceți clic pe Start, sau pe Windows Vista sau Windows 7, faceți clic pe butonul Start , și apoi faceți clic pe Run.
 4. Tip sc config msmpsvc start = handicap, apoi apăsați ENTER.
Ștergeți cheia de Microsoft Security Essentials rula:
 1. Pe Windows XP, faceți clic pe Start , sau pe Windows Vista sau Windows 7, faceți clic pe butonul Start , și apoi faceți clic pe Run.
 2. Tip regedit, și apoi faceți clic pe OK. Dacă apare o cadru fereastră de Control cont utilizator , faceți clic pe OK.
 3. Găsiți următoarea subcheie: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
 4. În panoul de detalii (panoul din dreapta) faceți clic pe Microsoft Security Essentials, și apoi faceți clic pe ștergeți.
Ștergeți subcheile de registry rămase MSE:
 1. Pe Windows XP, faceți clic pe Start , sau pe Windows Vista sau Windows 7, faceți clic pe butonul Start , și apoi faceți clic pe Run.
 2. Tip regedit, și apoi faceți clic pe OK. Dacă apare o cadru fereastră de Control cont utilizator , faceți clic pe OK.
 3. Găsiți următoarea subcheie: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Current version\Uninstall\Microsoft Client de securitate
 4. În panoul de detalii (panoul din dreapta), faceți clic pe Microsoft Security Essentials, și apoi faceți clic pe ștergeți.
 5. Sub taste alfanumerice, căutați pentru următoarele rubrici, fiecare intrare, și apoi atunci pocnitură șterge pentru fiecare instanță că veți găsi:
  • Microsoft Serviciu Antimalware XX-XX pachetul de limbă (fiți conștienți că substituentul-XX-XX este de fapt id instalate de localizare, cum ar fi DE-DE pentru BVM germană. Prin urmare, această cheie nu este prezent pe ro-noi instalații)
  • Microsoft Antimalware
  • Microsoft Security Client
 6. Găsiți următoarea subcheie: Client de securitate HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft
 7. În panoul de detalii (panoul din dreapta), faceți clic dreapta pe Client de securitate Microsoft, și apoi faceți clic pe ștergeți.
 8. Găsiți următoarea subcheie: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Antimalware
 9. În panoul de detalii (panoul din dreapta), faceți clic pe Microsoft Antimalware, și apoi faceți clic pe ștergeți.
Ștergerea subcheilor de instalare:
 1. Pe Windows XP, faceți clic pe Start, sau pe Windows Vista sau Windows 7, faceți clic pe butonul Start , și apoi faceți clic pe Run.
 2. Tip regedit, și apoi faceți clic pe OK. Dacă apare o cadru fereastră de Control cont utilizator, faceți clic pe OK.
 3. Găsiți următoarea subcheie: HKEY_CLASSES_ROOT\Installer\Products
 4. Sub taste alfanumerice din câmpul NumeProdus , căutați următoarele intrări. Notă numere pentru fiecare instanță care le găsi. Apoi, faceți clic dreapta pe fiecare intrare și faceți clic pe Ștergere pentru fiecare instanță că veți găsi:
  • Microsoft Security Client
  • Microsoft Antimalware
  • Microsoft Serviciu Antimalware XX-XX pachetul de limbă (fiți conștienți că substituentul-XX-XX este de fapt id instalate de localizare, cum ar fi DE-DE pentru BVM germană. Prin urmare, această cheie nu este prezent pe ro-noi instalații)
Pasul 3: Reinstalați Microsoft Security Essentials

 1. Vizitați următorul site Web Microsoft: http://Windows.Microsoft.com/en-us/Windows/Products/Security-Essentials
 2. Faceți clic pe gratuit * descărca.
 3. Pocnitură a alerga, și apoi urmați solicitările pe ecran până când instalarea este completă.
 4. Reporniți computerul.


Acest lucru au rezolvat problema?

 • Verificați dacă problema este fixat. În cazul în care este fixat problema, a?i terminat cu această secțiune. Dacă problema nu este fixată, se poate contactați asistența.
 • Am aprecia feedback-ul dumneavoastră. Pentru a oferi feedback-ul sau pentru a raporta orice probleme cu această soluție, vă rugăm să lăsați un comentariu pe "Fix it pentru mine"blog sau trimite-ne un e-mail mesaj.


Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre Microsoft Security Essentials, vizitați următorul site Web Microsoft: http://Windows.Microsoft.com/en-us/Windows/Products/Security-Essentials

Pentru informații despre suport pentru Microsoft Security Essentials, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://Windows.Microsoft.com/en-us/Windows/Products/Security-Essentials/support

Proprietă?i

ID articol: 2483120 - Ultima examinare: 17 noiembrie 2013 - Revizie: 5.0
Cuvinte cheie: 
kbfixme kbmsifixme kbmt KB2483120 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată ?i poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate ?i articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cuno?tin?e în mai multe limbi. Articolele traduse automat ?i post-editate pot con?ine gre?eli de vocabular, sintaxă ?i/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactită?ile, erorile sau daunele cauzate de traducerea gre?ită a con?inutului sau de utilizarea acestuia de către clien?i. Găsi?i mai multe informa?ii despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2483120

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com