Windows 95 biedt geen ondersteuning voor harde schijven die groter zijn dan 32 GB

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 246818 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Harde schijven en andere media die groter dan 32 gigabyte (GB) groot zijn worden niet ondersteund in alle versies van Windows 95.

Meer informatie

Harde schijven en andere media groter dan 32 GB in grootte waren niet beschikbaar op het moment dat Windows 95 en latere Windows 95 OEM Service Releases zijn ontwikkeld. De wijzigingen die vereist zijn ter ondersteuning van media groter dan 32 GB in Windows 95 vereist architectuur wijzigingen die op deze platforms kunnen niet worden ondersteund.Microsoft Windows 98 biedt ondersteuning voor IDE-vaste schijven groter dan 32 GB in grootte als de hotfix beschreven in het volgende Microsoft Knowledge Base-artikel wordt toegepast:
243450Fouten van schijf controle op vaste IDE-schijven groter dan 32 GB
Microsoft adviseert klanten die willen gebruiken media groter dan 32 GB in grootte upgrade naar Microsoft Windows 98 of Microsoft Windows NT.

Eigenschappen

Artikel ID: 246818 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows 95
Trefwoorden: 
kbDiskMemory kbenv kbinfo kbmt KB246818 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:246818
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com