ID articol: 2465140 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Rezoluție


Dacă nu poate fi deschis Word Starter 2010 sau Excel Starter 2010, dezinstalați și reinstalați Microsoft Office Starter 2010:
 1. Faceți clic pe Începe
  Reduceți imagineaMăriți imaginea
  Imagine a butonului Start
  (sau Începe > A alerga în Windows XP).
 2. Tip appwiz.cpl, și apoi apăsați Enter.
 3. Înainte de a merge orice mai mult, asigurați-vă că vedeți Microsoft Office 2010 în Listă tabel de programe instalate. Va trebui să utilizați acest program mai târziu pentru a reinstala Office Starter 2010 pe computer.
 4. Faceți clic pe Pornire Microsoft Office 2010, apoi faceți clic pe Dezinstalare (sau Eliminare în Windows XP). See image.
 5. Faceți clic pe da și urmați instrucțiunile pentru a dezinstala Office Starter 2010. See image.
 6. Pentru a reinstala Office Starter 2010, faceți clic pe Începe > Toate programele > Microsoft Office 2010. See image.
 7. Faceți clic pe Utilizarea. See image.
 8. Apoi faceți clic pe Deschise. Acest lucru va reinstala Office Starter 2010. See image.
Dacă eroarea Urmărire să apară, aveți de a face o restaurare completă a computerului pentru a reinstala Microsoft Office Starter 2010. Vă recomandăm să contactați producătorul computerului pentru a vorbi despre opțiunile dumneavoastră înainte de a face acest lucru.


Need More Help?

Obțineți ajutor de la Microsoft răspunsuri Comunitatea online, căutare pentru mai multe informații despre Suport Microsoft sau Biroul de ajutor și cum să, sau pentru a afla mai multe despre Suport asistat Opțiuni.

Proprietă?i

ID articol: 2465140 - Ultima examinare: 21 octombrie 2012 - Revizie: 5.0
Se aplică la:
 • Microsoft Office Starter 2010
Cuvinte cheie: 
kbmt KB2465140 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2465140

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com