OFF2010: Hiba: „Az <alkalmazásnév> Starter 2010 nem nyitható meg. Próbálkozzon ismét, vagy végezze el a termék javítását a Vezérlőpultban”

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2465140 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Miután a Windows Rendszer-visszaállítás szolgáltatásával visszaállította a rendszert, és telepíti a Microsoft Office Starter 2010 verziót, azt tapasztalhatja, hogy a Microsoft Excel Starter 2010 és a Microsoft Word Starter 2010 is a következő hibaüzenetet jeleníti meg indításkor:

„Az <alkalmazásnév> Starter 2010 nem nyitható meg. Próbálkozzon ismét, vagy végezze el a termék javítását a Vezérlőpultban.”

Ahol az <alkalmazásnév> a Microsoft Excel Starter 2010 vagy a Microsoft Word Starter 2010 lehet.

Oka

Ezt a problémát a Microsoft vizsgálja, és további információt fog közölni, amint az elérhetővé válik.

A megoldás

A probléma kijavításához győződjön meg arról, hogy a számítógép csatlakozik az internethez, majd végezze el a következő lépéseket:

  1. Indítsa el a Vezérlőpult Programok és szolgáltatások eszközét
  2. Kattintson a jobb gombbal a Microsoft Office Starter Edition 2010 elemre, és válassza a Módosítás parancsot
  3. A következő képernyőn kattintson az Igen gombra a javítás megkezdéséhez
  4. A javítás befejeztével kattintson az OK gombra

Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2465140 - Utolsó ellenőrzés: 2012. október 21. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Starter 2010
Kulcsszavak: 
KB2465140
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com