Cikk azonosítója: 2463892 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Amikor elindít egy Office for Mac alkalmazást, például a Microsoft Word for Mac, PowerPoint for Mac, Excel for Mac vagy Outlook for Mac alkalmazást, az üdvözlőképernyőn nem található semmilyen gomb (például OK vagy Bezárás) a folytatáshoz. 

A kép összecsukásaA kép kibontása
2464416Oka

Túl alacsony a képernyő felbontása, és a Bezárás gomb alul található. 

A megoldás

Növelje meg a képernyő felbontását, hogy láthatóvá váljon a Bezárás gomb. Megnyomhatja az Enter billentyűt is a billentyűzete jobb oldalán. 

A képernyő felbontásának növelése


  1. Kattintson az Apple elemre.
  2. Kattintson a Rendszerbeállítások lehetőségre.
  3. Nyissa meg a Kijelzők elemet.
  4. Váltson nagyobb felbontásra. Például váltson 1280x800 vagy 1680x1050 képpontos felbontásra. Megjegyzés: Az elérhető legnagyobb felbontás attól függ, mit támogat a monitora. Néhány monitor csak 1024X768 képpontos felbontás megjelenítésére képes.
  5. Zárja be az ablakot.

Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2463892 - Utolsó ellenőrzés: 2011. december 2. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office for Mac Home and Business 2011
  • Microsoft Office for Mac Home and Student 2011
Kulcsszavak: 
dftsdahomeportal KB2463892
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com