Cikk azonosítója: 2460045 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Bevezetés

A Microsoft SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) szervizcsomag a SharePoint Server 2010 legújabb frissítéseit tartalmazza. A szervizcsomagban megtalálható javítások két fő kategóriába sorolhatók:
 • Korábban még ki nem adott javítások, amelyek kifejezetten e szervizcsomaghoz készültek. Az általános termékjavítások mellett a szervizcsomag stabilitási, teljesítménybeli és biztonsági fejlesztéseket is tartalmaz.
 • A 2011. júniusban kiadott összes nyilvános frissítés és a 2011. áprilisban kiadott összes összegző frissítés.
Ismert probléma

A SharePoint Foundation 2010 SP1 vagy a SharePoint Server 2010 SP1 telepítése után telepítenie kell a 2011 júniusában kiadott megfelelő összegző frissítőcsomagot. A frissítésekről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben tájékozódhat a cikkek számára kattintva:
2536601 A SharePoint Foundation 2010 összegző frissítőcsomag (SharePoint Foundation kiszolgálói csomag) leírása: 2011. június 30. (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

2536599 A SharePoint Server 2010 összegző frissítőcsomag (SharePoint kiszolgálói csomag) leírása: 2011. június 30. (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

A megoldás

A szervizcsomag beszerzése és telepítése

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontjából:
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A Microsoft SharePoint Server 2010 Service Pack 1 csomag letöltése.

A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat a cikk számára kattintva:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

A kiadott SP1 kiszolgálói csomagok teljes listájáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
2510766 A Microsoft SharePoint 2010 és az Office Server Service Pack 1 (SP1) csomagok teljes listája

Előfeltételek

Ha az Office Online alkalmazásokat kevert verziójú környezetben használja, ahol az Office Online alkalmazásokhoz telepítette az SP1 vagy újabb szervizcsomagot, míg a SharePoint Server 2010 gyártásra kész (RTM) verzióban működik, az Office Online SP1 szervizcsomag telepítése előtt telepítenie kell az alábbi két frissítést:
 • 2510639 A SharePoint Server 2010 frissítés leírása: 2011. április 12. (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
 • 2510648 Az Office Online alkalmazások frissítésének leírása: 2011. április 12. (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

A SharePoint Server 2010 SP1 szervizcsomagban található fejlesztések áttekintése

Az SP1 szervizcsomagban található fejlesztések főbb területei:
 • A szervizcsomag továbbfejlesztett támogatást tartalmaz az Internet Explorer 9 alkalmazáshoz.
 • Lomtár: Törölt webhelycsoportok és webhelyek visszaállítását teszi lehetővé.
 • A távoli biztonságimásolat-készítő rendszerek és a részleges másolatok készítése csökkentheti az állásidőt és növelheti a hatékonyságot, mert az adatbázisok helyett a rájuk utaló mutatókat helyezi át.
 • A webhelybeállítások között elérhető, továbbfejlesztett tárhelykezelő funkció segítségével megtekinthető, hogy mely mappák foglalják az értékes tárhelyet.
 • Támogatást tartalmaz a Microsoft SQL Server 2012 szoftverhez.
 • Hatékonyabb keresési állomásterjesztési szolgáltatás javítja a hiba utáni helyreállítást és a teljesítményt a keresési bejárás folyamán.
 • Új biztonsági mentési és visszaállítási funkciók segítik a törölt webhelycsoportok és webhelyek helyreállítását.

A szervizcsomag által megszüntetett problémák letölthető listája

Letölthető egy munkafüzet, amely tartalmazza a szervizcsomag által kijavított hibák listáját.
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A Microsoft SharePoint 2010 and Office servers Service Pack 1 Changes.xlsx csomag letöltése

Megjegyzés: A munkafüzet angol nyelvű, más nyelvű fordítása nem érhető el.

Ismert hibák és működésbeli változások

A SharePoint Server 2010 SP1 telepítése után a Munkafolyamat szolgáltatás az új webhelycsoportok létrehozásakor le van tiltva. Új webhelycsoportokban a Munkafolyamat szolgáltatást a Webhelycsoport beállításai lapon engedélyezheti.

2532126 A Microsoft Office 2010 Service Pack 1 és a Microsoft SharePoint 2010 Service Pack 1 szervizcsomag telepítésekor tapasztalható ismert hibák

Műszaki információk

A szervizcsomagról és az érintett fájlok listájáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
2532120 Műszaki adatok a Microsoft SharePoint 2010 és az Office Server Service Pack 1 kiadásairól

Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2460045 - Utolsó ellenőrzés: 2014. április 17. - Verziószám: 4.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft SharePoint Server 2010
Kulcsszavak: 
atdownload kbsurveynew kbexpertiseinter KB2460045
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com