Prj2000: #ERROR-verdien i en celle

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 245863 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

I tabelldelen av en aktivitet, ressurs eller bruk, i Microsoft Project, kan du se en #ERROR verdi i én eller flere celler.

Årsak

Dette problemet oppstår når et egendefinert felt som inneholder en verdi som er enten ikke gyldig eller er større enn den tillatte grensen.

Workaround

Hvis du vil omgå dette problemet, kan du bruke riktig metode for din situasjon.

Metode 1: Verdier er større enn den maksimale tillatte verdien

Hvis du bruker en formel og #ERROR-verdien vises fordi verdier som er større enn den maksimale verdien som tillates i et felt, kan du dele resultatet av formelen som reduserer verdiene av tall under grensen.

For eksempel, hvis du har en formel i feltet Varighet1 som er lik varighet -feltet multiplisert med 35,000, lik feltet varighet #ERROR Hvis verdien i feltet Varighet1 er større enn 72,270 dager. Du kan dele verdien med en faktor, for eksempel 100, for å opprettholde verdier som er lavere enn maksimalt antall 72,270. Du trenger å legge merke til at verdiene i dette feltet er 100 ganger større enn det som vises. Følgende er et eksempel på dette:
([Varighet] * 35000) / 100

Metode 2: Divisjon med null

Hvis du bruker en formel og #ERROR-verdien vises fordi en funksjon er å dele en verdi på null, kan du bruke IIF-funksjonen til å vise en verdi du velger i stedet for verdien for #ERROR.

For eksempel hvis du har en egendefinert funksjon som deler kostnaden av faktiske kostnader 1 -feltet, får du #ERROR verdien når Faktiske kostnader -feltet er lik null. Du kan bruke en IIF-funksjonen til å vise null når Faktiske kostnader -feltet er lik null, og vise verdien i kostnad dividert med faktiske kostnader når Faktiske kostnader -feltet ikke er null. Følgende er et eksempel på dette:
IIf ([faktiske kostnader] = 0, 0, [faste kostnader] \ [faktiske kostnader])

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon om mulige årsaker og løsninger for #ERROR-melding, klikker du Hjelp for Microsoft Project på den Hjelp type-menyen riktig #ERROR betingelser i egendefinerte felt i Office-hjelperen eller svarveiviseren, og klikker deretter Søk for å vise emnet.

Egenskaper

Artikkel-ID: 245863 - Forrige gjennomgang: 29. april 2013 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Project 2000 Standard Edition
  • Microsoft Office Project Professional 2007
  • Microsoft Office Project Professional 2003
  • Microsoft Office Project Standard 2007
  • Microsoft Office Project Standard 2003
  • Microsoft Project 2002 Standard Edition
  • Microsoft Project 2002 Professional Edition
  • Microsoft Project Professional 2010
  • Microsoft Project Server 2010
  • Microsoft Project Standard 2010
Nøkkelord: 
kbpending kbprb kbmt KB245863 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 245863

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com