Du kan inte använda MAPI för att ställa in Outlook 2003 används med Exchange Online

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2449616 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

PROBLEMET

När du försöker ställa in Microsoft Office Outlook 2003 för att ansluta till Microsoft Exchange Online i Microsoft Office 365-miljö med Messaging API (MAPI) kan MAPI-anslutningen inte fungerar.

ORSAK

Outlook 2003 är inte en stöds e-postklient för att ansluta till Exchange Online-postlådor genom att använda MAPI i Office 365.

Obs! Outlook 2003 kan användas för att ansluta till Exchange Online-postlådor med hjälp av Post Office Protocol (POP) eller Internet Message Access Protocol (IMAP)-protokoll.

MER INFORMATION

Mer information om systemkraven för Office 365 går du till följande Microsoft-webbplatser:
Behöver du hjälp? Gå till den Office 365-Community webbplats.

Egenskaper

Artikel-id: 2449616 - Senaste granskning: den 9 oktober 2014 - Revision: 8.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Exchange Online
Nyckelord: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 o365m kbmt KB2449616 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2449616

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com