EWS daalt de TCP-verbinding de clienttoepassing EWS zonder dat een foutbericht wordt weergegeven in een omgeving met Microsoft Exchange Server 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2449266 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het volgende scenario:
  • U gebruikt een Microsoft Exchange Web Services (EWS)-clienttoepassing toegang tot items in een omgeving met Microsoft Exchange Server 2010. U gebruikt bijvoorbeeld Microsoft Entourage voor Mac of Microsoft Outlook voor Mac 2011.
  • De EWS-clienttoepassing gebruikmaakt van de GetItem bewerking EWS verkrijgen van de MimeContent de eigenschap van een item. Hierdoor wordt de inhoud geconverteerd naar MIME het item.
  • De inhoud conversie is mislukt. Het item is bijvoorbeeld een ongeldige iCal.
In dit scenario komt de EWS de TCP-verbinding de clienttoepassing zonder dat een foutbericht wordt weergegeven. Wanneer dit gebeurt, ontvangt de clienttoepassing EWS geen nieuwe items.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat EWS niet de inhoud conversie fout die optreedt verwerkt wanneer de EWS probeert op te halen de MimeContent eigenschap van artikelen uit het Exchange-archief.

Oplossing

Dit probleem onmiddellijk wilt verhelpen, kunt u contact opnemen met Microsoft Customer Support Services om de correctie te verkrijgen.

Een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Support Services en informatie over kosten van ondersteuning vindt u op de volgende Microsoft-website:
Microsoft Support: Contact met ons opnemen
Opmerking In speciale gevallen kunnen kosten die normaal verbonden zijn aan ondersteuningsoproepen, worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft productondersteuning van mening is dat een specifieke update de oplossing van uw probleem is. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie komen.


Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Eigenschappen

Artikel ID: 2449266 - Laatste beoordeling: donderdag 14 juli 2011 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2449266 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2449266

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com