Az Office 2010 telepítése a 4/4. lépésnél leáll, és a következő hibaüzenet jelenik meg: „Probléma történt a Microsoft Office telepítése során”

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2445957 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

A Microsoft Office 2010 Otthoni és diákverzió vagy Otthoni és kisvállalati verzió telepítése során a telepítés a 4/4. lépésnél leállhat, és a következő hibaüzenet jelenhet meg:

Probléma történt a Microsoft Office <kiadás> 2010 telepítése során: Probléma történt a Microsoft Office telepítése során. Próbálja meg újból futtatni a telepítőt. Ha nem szűnik meg a probléma, kérje a Microsoft terméktámogatási szolgálatának segítségét.

Megjegyzés Ez a probléma akkor is előfordulhat, ha az Office Starter 2010 verziót próbálja meg használni.

Oka

Ez a hibaüzenet a Kattintásra telepítésekor jelenhet meg, ha az AppData karakterlánc értéke nem a megfelelő helyre mutat a következő beállításjegyzékbeli alkulcsban:

HKEY_USERS\S-1-5-18\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders


Az értéknek Windows XP rendszerben a %USERPROFILE%\Application Data mappára, Windows Vista és Windows 7 rendszerben pedig a %USERPROFILE%\AppData\Roaming mappára kell mutatnia.

A megoldás

Ha az Office 2010 Otthoni és diákverzió vagy az Office 2010 Otthoni és kisvállalati verziót telepíti, próbálja ki az itt ismertetett módszert. Ha a probléma továbbra is előfordul, ugorjon a cikk „Kerülő megoldás” szakaszára, hogy ezen Office verziók hagyományosabb telepítési módszerét használhassa.

1. módszer: Módosítsa a Windows beállításjegyzékét

Fontos: Az alábbi bekezdés, módszer, illetve feladat a beállításjegyzék módosítását is magában foglaló lépéseket tartalmaz. A beállításjegyzék helytelen módosítása azonban komoly problémákat okozhat, ezért ügyeljen az utasítások pontos betartására. A beállításjegyzékről módosítása előtt célszerű biztonsági másolatot készíteni, hogy szükség esetén visszaállíthassa azt. A beállításjegyzék biztonsági mentéséről és visszaállításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
322756 A beállításjegyzék biztonsági mentése és visszaállítása Windows rendszerben

Ha azt szeretné, hogy a probléma megoldása automatikusan történjen, lépjen tovább az „Automatikus javítás” című szakaszhoz. Ha a probléma javítását saját kezűleg kívánja elvégezni, folytassa a „Kézi javítás” című résszel.

Automatikus javításA probléma automatikus javításához kattintson A probléma javítása gombra vagy hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az Automatikus javítás varázsló lépéseit.


A probléma javítása
Microsoft Fix it 50605

Megjegyzések
 • Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven érhető el. Az automatikus javítás ugyanakkor a Windows többi nyelvi verziójával is működik.
 • Ha ezt a cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, az automatikus javítást mentse egy USB-meghajtóra vagy CD-re, és azon a számítógépen futtassa, amelyen a hiba jelentkezik.
Hasznos volt ez az információ? Várjuk visszajelzését!


Kézi javítás

Kattintson ide a részletes információk megjelenítéséhez vagy elrejtéséhez

Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma. Ha a probléma megoldódott, nincs más teendője. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.

Kerülő megoldás

A Kattintásra telepítési hibáinak elkerülése érdekében az MSI-fájllal kövesse a Microsoft Office 2010 Otthoni és diákverzió vagy az Otthoni és kisvállalati verzió hagyományosabb telepítési módszerét.

Fontos A Microsoft Office Starter 2010 nem rendelkezik MSI-fájltelepítési módszerrel. Nem tudja ezen szakasz lépéseit követni a probléma elhárításához, ha Office Starter 2010 verziót próbál használni vagy telepíteni a számítógépre.

1. lépés: A Microsoft Office 2010 Kattintásra eltávolítása

 1. Kattintson a Start gombra.
 2. Kattintson a Minden program elemre, majd nyissa meg a Kellékek mappát (a Windows XP felhasználók kihagyhatják ezt a lépést).
 3. Kattintson a Futtatás parancsra, majd kattintson a Megnyitás mezőbe.
 4. Írja be az appwiz.cpl parancsot, majd kattintson az OK gombra.
 5. Válassza a Microsoft Office 2010 Kattintásra elemet az aktuálisan telepített programok listájából.
 6. Kattintson az Eltávolítás gombra, majd kattintson az Igen gombra.

2. lépés: Az MSI-fájl letöltése és telepítése

Megjegyzés CSAK akkor töltheti le a teljes kereskedelmi MSI-fájlt az internetről, ha az interneten keresztül vásárolta meg az Office 2010 programot, és megadot egy Windows Live ID azonosítót.
 1. A Windows Live ID hitelesítő adatokkal lépjen be a fiókjába.
 2. Ha már be van jelentkezve, a képernyő jobb felső sarkában lévő Fiók gombra kell kattintania. Ha nincs bejelentkezve, írja be a Windows Live ID hitelesítő adatait.
  Fontos Ugyanazt a Windows Live ID azonosítót kell megadnia, amelyet az Office 2010 interneten keresztül végzett vásárlásához használt.

 3. Miután bejelentkezett, keresse meg a megvásárolt Office 2010 kiadást, majd kattintson a Letöltés gombra.
  Megjegyzés Ezeket az információkat a Fiók szakaszban találja.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2657914


 4. A következő képernyőn kattintson a LETÖLTÉS gomb alatti Speciális beállítások gombra.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2657915


 5. Válassza a 32 bites vagy 64 bites lehetőséget a megfelelő MSI-fájl letöltéséhez. A fájl méretének 600 MB körül kell lennie.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2657916


 6. Miután befejeződött a fájl letöltése, futtassa azt az Office 2010 telepítéséhez.

Hivatkozások

További információ az Office 2010 Kattintásra programról:Ha ez a cikk nem oldja meg a problémát, próbálja ki a következő egyéb támogatási lehetőségeket:
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2445957 - Utolsó ellenőrzés: 2012. október 21. - Verziószám: 5.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Starter 2010
 • Microsoft Office Home and Student 2010
 • Microsoft Office Home and Business 2010
Kulcsszavak: 
kbmsifixme kbfixme kbcip KB2445957
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com