Installationen af Office 2010 stopper ved trin 4 af 4, og følgende fejlmeddelelse vises: "Der opstod et problem under installationen af Microsoft Office"

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 2445957 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Symptomer

Under installationen af Microsoft Office til Hjemmet og Studiet 2010 eller til Hjemmet og Firmaet 2010 standser installationen muligvis ved trin 4 af 4, og du får vist en fejlmeddelelse i stil med følgende:

Der opstod et problem under installationen af Microsoft Office <edition> 2010: Der opstod et problem under installationen af Microsoft Office. Kør installationsprogrammet igen. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Microsoft Produktsupport.

Bemærk! Dette problem kan også opstå, når du forsøger at bruge Office Starter 2010.

Årsag

Denne fejlmeddelelse er specifik for Klik og kør-installationer, og den kan blive vist, hvis strengværdien for AppData ikke peger på den korrekte placering i følgende undernøgle i registreringsdatabasen:

HKEY_USERS\S-1-5-18\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders


Værdien skal pege på placeringen %USERPROFILE%\Application Data i Windows XP og %USERPROFILE%\AppData\Roaming i Windows Vista eller Windows 7.

Løsning

Hvis du installerer Office til Hjemmet og Studiet 2010 eller til Hjemmet og Firmaet 2010, skal du prøve den metode, der er angivet i dette afsnit. Hvis problemet fortsætter, skal du gå til afsnittet "Løsning" i denne artikel for at bruge den mere traditionelle installationsmetode til disse Office-versioner.

Metode 1: Rediger Windows-registreringsdabasen

Vigtigt! I det følgende kan du se, hvordan du redigerer registreringsdatabasen. Der kan dog opstå alvorlige problemer, hvis registreringsdatabasen ikke redigeres korrekt. Du skal derfor være meget omhyggelig med at følge den angivne fremgangsmåde. Som en ekstra sikkerhed bør du oprette en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen, før du redigerer den. Det giver dig mulighed for at gendanne registreringsdatabasen, hvis der opstår problemer. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner registreringsdatabasen, ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:
322756 Sådan sikkerhedskopieres og gendannes registreringsdatabasen i Windows

Hvis du vil have os til at løse problemet for dig, skal du gå til afsnittet "Løs det for mig". Hvis du hellere vil løse problemet selv, skal du gå til afsnittet "Jeg vil selv løse problemet".

Løs det for migDu kan løse problemet automatisk ved at klikke på knappen eller linket Fix it. Klik på Kør i dialogboksen Filoverførsel, og følg derefter fremgangsmåden i guiden Løs det.


Løs dette problem
Microsoft Fix it 50605

Bemærk!
 • Denne guide findes muligvis kun på engelsk. Den automatiske løsning fungerer dog også for andre sprogversioner af Windows.
 • Hvis du ikke arbejder på den computer, hvor problemet er opstået, kan du gemme løsningen på et flashdrev eller på en cd og derefter køre løsningen på den computer, der har problemet.
Var disse oplysninger nyttige? Send os din feedback


Jeg vil selv løse problemet

< script language="javascript">function CIP_show_hide1() { var obja = document.getElementById("CIP_m1"); if (obja.style.display=="none") { obja.style.display="block"; } else { obja.style.display="none"; }} Klik her for at få vist eller skjule detaljerede oplysninger

Undersøg, om problemet er blevet løst. Hvis problemet er løst, er du færdig med dette afsnit. Hvis problemet ikke er løst, kan du kontakte support.

Workaround

Hvis du vil undgå fejl med Klik og kør-installationer, skal du bruge MSI-filen for at følge den almindelige måde at installere Microsoft Office til Hjemmet og Studiet 2010 eller til Hjemmet og Firmaet 2010 på.

Vigtigt! Microsoft Office Starter 2010 kan ikke installeres ved hjælp af en MSI-fil. Du kan ikke følge trinnene i dette afsnit for at løse problemet, hvis du prøver at bruge eller installere Office Starter 2010 på computeren.

Trin 1: Fjern Microsoft Office Klik og kør 2010

 1. Klik på Start.
 2. Klik på Alle programmer, og åbn derefter mappen Tilbehør. Brugere af Windows XP kan springe dette trin over.
 3. Klik på Kør, og klik derefter i feltet Åbn.
 4. Skriv appwiz.cpl, og klik derefter på OK.
 5. Vælg Microsoft Office Klik og kør 2010 på listen over aktuelt installerede programmer.
 6. Klik på Fjern (eller Fjern for brugere af Windows XP), og klik derefter på Ja.

Trin 2: Hent og installér MSI-filen

Bemærk! Du kan KUN hente den fulde salgsversion af MSI-filen, hvis du købte Office 2010 online og angav et Windows Live ID.
 1. Få adgang til din konto ved hjælp af dine legitimationsoplysninger til Windows Live ID.
 2. Hvis du allerede er logget på, skal du klikke på Min konto i øverste højre hjørne på skærmbilledet. Hvis du ikke er logget på, skal du angive dine Windows Live ID-legitimationsoplysninger.
  Vigtigt! Du skal angive det samme Windows Live ID, som du brugte, da du købte Office 2010 online.

 3. Når du er logget på, skal du finde den Office 2010-version, du købte, og derefter klikke på Hent.
  Bemærk! Disse oplysninger findes i afsnittet Min konto.

  Skjul billedetUdvid billedet
  2657628


 4. På næste skærmbillede skal du klikke på Avancerede indstillinger under knappen HENT NU.

  Skjul billedetUdvid billedet
  2657630


 5. Vælg 32-bit eller 64-bit for at hente den korrekte MSI-fil. Filstørrelsen skal være ca. 600 MB.

  Skjul billedetUdvid billedet
  2657631


 6. Når filen er overført, skal du køre den for at installere Office 2010.

Referencer

Du kan finde flere oplysninger om Klik og kør til Office 2010:Hvis du ikke finder en løsning på problemet i denne artikel, kan du forsøge nogle af disse andre supportmuligheder:
Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 2445957 - Seneste redigering: 21. oktober 2012 - Redigering: 5.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Office Starter 2010
 • Microsoft Office Home and Student 2010
 • Microsoft Office Home and Business 2010
Nøgleord: 
kbmsifixme kbfixme kbcip KB2445957

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com