Γερμανικό κείμενο σε μια πρόσκληση σε σύσκεψη που δημιουργείται με χρήση πρόσθετο πρόγραμμα διασκέψεων Live συσκέψεων 2007 για το Outlook δεν ταιριάζει με το κείμενο στα γερμανικά η ανακοίνωση με παρακολούθηση διασκέψεων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2432108 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πρόσκληση σε σύσκεψη, χρησιμοποιώντας το πρόσθετο πρόγραμμα διασκέψεων Microsoft Live συσκέψεων 2007 για το Outlook. Η πρόσκληση σε σύσκεψη είναι στα ελληνικά. Σε αυτήν την περίπτωση, το γερμανικό κείμενο της πρόσκλησης σε σύσκεψη δεν αντιστοιχεί στο γερμανικό κείμενο ανακοίνωσης διασκέψεων με παρακολούθηση.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση:
2433228Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης για το πρόσθετο Live διασκέψεων συσκέψεων για το Outlook: Νοεμβρίου 2010

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2432108 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Conferencing Add-in for Microsoft Office Outlook 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2432108 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2432108

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com