Gebruikers kunnen niet deelnemen aan on line vergaderingen in Lync Online

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2423848 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Het probleem scopes

Gaan we ervan uit dat u oplossen van problemen die optreden wilt wanneer gebruikers deelnemen aan een Lync Online vergadering met behulp van Lync 2010, 2013 Lync, de Lync voor Windows Store app of Lync voor Mac 2011. Voordat u begint, vraag jezelf en externe gebruikers die het probleem ondervindt de volgende vragen:
 • Hoeveel gebruikers beïnvloedt het probleem?
 • Zijn de gebruikers intern of extern voor uw organisatie?
 • De betreffende gebruikers het probleem kunnen reproduceren op één computer of op meerdere computers?

Als u de antwoorden op deze vragen, Zie de volgende tabel om te bepalen welk soort probleem dat u bent behandelt. Deze tabel wordt geleverd waarmee u het bereik van het probleem tot een bepaalde categorie. Sommige categorieën kunnen echter buiten de grenzen van de technische ondersteuning van een ondersteuningstechnicus Lync Online zijn.

De tabel als volgt gelezen:
Meerdere gebruikers... (maar niet voor een enkele gebruiker) .. .from buiten onze organisatie...Kan niet deelnemen aan een Lync Online vergadering van meerdere computers: (wordt meestal veroorzaakt door) Lync federation probleem of extern netwerkprobleem.

Vergeet niet dat elke kolom en elke rij die elkaar wederzijds uitsluiten zijn. Dat wil zeggen het probleem geldt voor één gebruiker of meerdere gebruikers en het probleem kan worden gereproduceerd op één computer of op meerdere computers.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
Een enkele gebruiker...Een enkele gebruiker...Een enkele gebruiker...Meerdere gebruikers...Meerdere gebruikers...
van binnen onze organisatievan buiten onze organisatievan binnen onze organisatievan buiten onze organisatievan zowel binnen als buiten onze organisatie
Kan niet deelnemen aan een Lync Online vergadering vanaf één computerProbleem met de clientProbleem met de clientProbleem met de clientProbleem met de clientProbleem met de client
Kan niet deelnemen aan een Lync Online vergadering van meerdere computersGebruiker identiteit probleem of provisioning probleemLync federation probleem of een extern netwerkprobleemNetwerkprobleem of storing in ServiceLync federation probleem of een extern netwerkprobleemService stroomstoring of netwerk probleem

PROBLEEM

Opmerking:Mostof die de problemen kunnen worden opgelost byfollowing die de join Lync vergadering begeleide scenario en problemen oplossen die zich op de volgende Microsoft-website:Als er niet een van de problemen die in de volgende tabel staan, gebruikt u de scope tabel in de sectie 'Scope' om het probleem op een bepaald soort probleem te beperken. Als u vervolgens problemen het probleem door de stappen die hier worden beschreven.

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
SymptoomCategorieHet oplossen van problemen
Wanneer u op de link Deelnemen aan on line vergadering in de uitnodiging voor een vergadering in Lync Online, wordt een van de volgende foutberichten weergegeven in Microsoft Internet Explorer:

Pagina niet gevonden
Pagina kan niet worden weergegeven.
Verbinding met het netwerkProblemen met netwerk oplossen
Het clientprogramma loopt vast wanneer Lync Online probeert een on line vergadering starten.Probleem met de clientProblemen met client
Wanneer u op de link Deelnemen aan on line vergadering in de uitnodiging voor een vergadering, wordt u herhaaldelijk een beveiligingswaarschuwing wordt weergegeven en kan niet deelnemen aan de vergadering.Probleem met de clientProblemen met client
Wanneer u op de link Deelnemen aan on line vergadering in de uitnodiging voor een vergadering, wordt het volgende bericht weergegeven:

Fout: URL van de vergadering is niet geldig.
Gebruikers-id of inrichten probleemProblemen met de identiteit
Wanneer u met Lync Online deelneemt aan een vergadering Lync is georganiseerd door een ander bedrijf, wordt het volgende foutbericht weergegeven:

referentie-ID 43 (bron-ID 241)
Probleem Lync FederatieControleer of domein Federation of externe communicatie correct geconfigureerd
Als u op de link Deelnemen aan on line vergadering in een vergaderverzoek, wordt in het dialoogvenster Bestand openen weergegeven. Bovendien Lync Online niet de on line vergadering starten.Onjuiste bestandskoppelingOCSMEET bestandskoppelingen oplossen in Windows
U alle stappen in dit document geprobeerd en nog steeds niet kan deelnemen aan de vergadering Lync. U is vastgesteld dat de verbinding met de Conferentie, zelfs als u audio, video en chat kan niet deelnemen.Niet van toepassingDeelnemen aan vergaderingen via de Lync Web App

Het oplossen van problemen met Windows-client

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
Zorg ervoor dat de computer up-to-date is een client- of het probleem op te lossen. De computer moet de meest recente updates voor besturingssystemen, audio en video-stuurprogramma's en updates van software-toepassingen om verbinding te maken met een Lync on line vergadering een succesvolle ervaring hebben. Ga hiervoor als volgt te werk:
 1. Windows Update uit te voeren en controleer of alle optionele hardware-updates zijn geïnstalleerd. Controleert u met name video, audio en netwerkstuurprogramma's up-to-date zijn.
 2. Controleer of Lync is bijgewerkt. Ga naar de volgende TechNet-pagina voor de meest recente updates voor Lync:
  Lync Downloads en Updates
  Selecteer uw versie (2013 of 2010) en selecteer vervolgens Lync-client ondercategorie.
De computer up-to-date is en voldoet aan alle systeemvereisten, duidelijk dat een in de cache opgeslagen referenties of certificaten van voorafgaande aanmeldingen:
 1. Controleer of de gebruiker de juiste certificaten in Certificaatbeheer. Ga hiervoor als volgt te werk:
  1. Open Certificaatbeheer van Windows. Om te doen, klikt u op Start, klik op uitvoeren, type certmgr.msc, en klik vervolgens op OK.
  2. Vouw persoonlijkuit en vouw vervolgens certificaten.
  3. Sorteren op de kolom IssuedBy en zoekt u naar een certificaat dat is uitgegeven door de communicatieserver.
  4. Controleer of het certificaat aanwezig is en niet is verlopen.
  5. Het certificaat verwijderen en probeer aan te melden Lync Online. Als u zich niet kunt bij Lync Online aanmelden, gaat u naar stap 2.
 2. Lync Online referenties van de gebruiker van de Windows-Referentiebeheer verwijderen. Ga hiervoor als volgt te werk:
  1. Klik op Start, klik op Configuratieschermen klik op Referentiebeheer.
  2. Ga naar de set met referenties die worden gebruikt voor de on line Lync.
  3. Vouw de set referenties en klik vervolgens op verwijderen uit kluis.
  4. Probeer te melden bij Lync Online en typt u de nieuwe set met referenties.
Lync Online valt terug op "anonieme join" Als het niet verifiëren. Als anonieme deelnemers expliciet uit de vergadering niet worden geblokkeerd, moeten ze altijd mogelijk aan de vergadering deelnemen.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Problemen met netwerk oplossen

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
 1. Controleer of de computer is verbonden met het netwerk. Bepalen of de computer toegang heeft tot andere websites.
 2. Controleer of het netwerk voldoet aan de vereisten voor de verbinding met Lync Online. Ga naar de volgende Microsoft Knowledge Base-artikel voor meer informatie:

  2409256 Kunt u Lync Online of bepaalde functies niet werken, omdat de verbinding wordt geblokkeerd door een firewall op ruimten
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

OCSMEET bestandskoppelingen oplossen in Windows

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed

 1. Controleer of Lync Online is het standaardprogramma dat wordt gebruikt om .ocsmeet-bestanden te openen. Ga hiervoor als volgt te werk:
  1. Klik op Start, klik op Configuratieschermen klik vervolgens op Standaardprogramma's.
  2. Klik op een bestandstype of protocol aan een programma koppelen.
  3. Ga naar .ocsmeeten Controleer Microsoft Lync als de optieHuidige standaard is geselecteerd.
 2. Als stap 1 niet het probleem is opgelost, voert u een Office-installatie herstellen, of Lync 2010 opnieuw installeren.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Identiteit het oplossen van problemen

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
Dit probleem doet zich voor wanneer twee gebruikers van dezelfde organisatie Office 365 dezelfde gebruikersnaam (alias delen). Vanwege Lync hoe genereert de vergadering URL's, twee gebruikers die dezelfde naam hebben op dezelfde organisatie Office 365 zal delen dezelfde URL's te voldoen. Hierdoor wordt de Lync Online conferentie beschadigd raken.

Wijzig de naam van een van de gebruikers die de dubbele naam heeft dit probleem op te lossen. Raadpleeg het volgende Help-onderwerp voor meer informatie over het bewerken en wijzigen van gebruikersaccounts in Office 365:
Maken of bewerken van gebruikers
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Het oplossen van problemen van Lync Federatie

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
Als externe gebruikers (en alleen externe gebruikers) kunnen niet deelnemen aan een vergadering Lync, moet u eerst bepalen of zij probeert deel te nemen aan als geverifieerde gebruikers of als anonieme gebruikers.
 • Als de gebruiker probeert te koppelen als een geverifieerde gebruiker van een andere Lync of OCS organisatie:
  • Uw Lync Online-organisatie moet externe communicatie ingeschakeld en externe communicatie moet volledig open. Of domein van de externe gebruiker moet zijn in de lijst toestaan .

   Voor hulp bij het inschakelen van en probleemoplossing domein federation, gaat u naar de begeleide scenario op Lync Online externe communicatie:
   Lync Online externe communicatie instellen
  • Externe organisatie moet federation correct geconfigureerd van hun kant te hebben.
  • Ga naar de volgende Microsoft TechNet-website voor meer informatie over het federeren met een Lync Online-organisatie:
   Ondersteuning voor identiteitsfederatie voor een klant Lync Online configureren
  • Als geverifieerde join niet werkt, probeer Lync automatisch te koppelen als een gebruiker anoniem of Gast.
 • Als de gebruiker probeert deel te nemen aan als een anonieme gebruiker van Lync, deelnemer, of als de Lync Web App of er wordt ingebeld naar een Lync Online vergadering met een toegangsnummer ACS-Staten:
  • Voor anonieme join werken moet een specifieke DNS SRV-record aanwezig zijn in DNS.
  • Verschillende methoden voor het bevestigen van uw Lync Online DNS-records, klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base weer te geven:
   2566790 Problemen met Lync Online DNS-configuratie oplossen in Office 365
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Lid worden van vergaderingen via de Lync Web App


Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
Als deze stappen het probleem niet opgelost, en als de vergadering onmiddellijk een groter probleem, gebruikt u de Lync Web App. zich bewust zijn dat de Lync Web App Voice over IP (VoIP)-functionaliteit niet bevatten. Dit betekent dat deelnemers alleen delen van sessies kunnen bekijken. Ga hiervoor als volgt te werk:
 1. Kopieer de URL van lid worden van de uitnodiging en plak deze in Internet Explorer. (Waarschuwing: Enter nog niet druk.)
 2. Toevoegen '? sl = 1' aan het einde van de URL en druk op Enter.

  Opmerking: Silverlight is geïnstalleerd voor het gebruik van de geavanceerde functies van de Lync Web App moet zijn.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community website.

Eigenschappen

Artikel ID: 2423848 - Laatste beoordeling: vrijdag 15 augustus 2014 - Wijziging: 22.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Lync Online
Trefwoorden: 
o365 o365a o365p o365e o365022013 o365m gwt guided walk through kbmt KB2423848 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2423848

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com